Beoordelingen 

646 commentaren van in totaal 646 beoordelingen
Service
Geertje Gloudemans (Oss)
12-06-2019
10

Zeer netjes, vriendelijk en deskundig geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe Toyota Aygo en uiterst tevreden over de goede en snelle service en de nazorg. Voor mij is Autobedrijf Jos van Boxtel Oss B.V. een echte aanrader en van mij krijgen jullie een 10 met een griffel en ik zou zeggen ga zo door !

Service
C. G. (Oss)
12-06-2019
8

Zien alle mankementen; ook wat je vergeet van te voren te vermelden. Ze zijn grondig. Overleggen netjes over te vervangen onderdelen. Zijn bereid je een rit richting huis of station te geven. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Service
José Leusink
07-06-2019
10

Ik kom al > 25 jaar bij Toyotabedrijf van Boxtel in Oss: Ik ben erg tevreden over hen: Altijd goede service! Ze hebben echt kennis van zaken. Ik heb er nog nooit problemen gehad. Ze hebben oog voor detail. Mijn auto was zelfs onlangs na het verwisselen van de winter- naar zomerbanden en een kleine beurt van binnen en van buiten gepoetst!

Service
C van Ooyen (Oss)
07-06-2019
10

Klantvriendelijk, En een goede service naar de klant gericht.

Service
Adrie Everaers (Oss)
07-06-2019
9

prettige sfeer mensen geven goed advies en de auto wordt in een perfecte staat weer afgeleverd.

Service
Dhr. Baltissen (Oss)
05-06-2019
10

Zeer klantvriendelijk. Nemen goed de tijd om alles uit te leggen, offertes te maken en te kijken wat het beste past bij je wensen. Leggen alles uit en bellen netjes na om te vragen of alles naar wens is. Houden je tevens het gehele proces continu op de hoogte van ontwikkelingen.

Service
Dhr.F Gerrits. (Berghem)
22-05-2019
9

Vriendelijke mensen

Service
A van orsouw (Oss)
17-05-2019
10

Vriendelijke service gerichte medewerkers ,Problemen die zich voordoen ( airco ) worden opgelost.Toyota zou dit probleem beter kunnen oplossen.

Service
dhr .H.Giesendorf (Oss)
17-05-2019
10

Prettige mense, keurige ontvangst en stipt op tijd

Service
Henny Kling (Wijchen)
17-05-2019
10

Omdat ik het plezierig vind om te gaan met het personeel je wordt echt als klant zeer vriendelijk behandeld.

Service
Leon van de ven (Heesch )
16-05-2019
10

Klantvriendelijk, goede uitleg, neemt voldoende tijd voor ons en heeft na de aflevering nog gebeld of alles goed was en of hij nog iets kon doen voor ons.

Service
Dhr. Bracht
08-05-2019
10

Dit bedrijf kenmerkt zich in vakmanschap, duidelijkheid, en betrouwbaarheid.Reeds 25 jaar de auto's in onderhoud, naar volle tevredenheid, dat zegt genoeg

Service
Harry (Oss)
08-05-2019
10

Uitstekende service en klantvriendelijk

Service
Familie van de Coolwijk
08-05-2019
10

Goede service en klantvriendelijk. Afspraken worden correct nagekomen.

Service
Mevr A v Nuland ( Oss)
03-05-2019
8

De verkopers heb ik niet zo een goede ervaring mee

Service
Jolanda van Dorp
03-05-2019
9

Wij hebben een leaseauto, en ik vond het jammer dat nadat alles was goedgekeurd ik niet te horen kreeg in welke termijn ik de auto kon ophalen. Ik had het wel fijn gevonden als ik dat had geweten, ik moest zelf bellen omdat te vragen!

Service
Frans Rutter (Schaijk)
30-04-2019
8

Ze zijn vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar. Een punt van kritiek vind ik dat vaste klanten geen merkbare voordelen genieten. Dat vind ik jammer.

Service
A.H. van Geffen (Oss)
30-04-2019
10

Stipte (ook qua) tijd uitvoering van de beurt. Geen overbodige werkzaamheden. Wagen uitwendig en van binnen netjes verzorgd. Kortom ik ben positief en heb niets aan te merken.

Service
Monique Awater (Lent)
24-04-2019
9

Vriendelijk personeel, goede service, geen klachten.

Service
Dhr. Lecomte (Berghem)
24-04-2019
9

Vriendelijk personeel, kennis van zaken en klantgericht. De aanschaf gaat ontspannen. De verkoper denkt mee en denkt niet alleen aan het verkopen van extra opties.

Service
Ies en Lenie Brands (Geffen)
24-04-2019
9

Om de mensen die daar werken altijd vriendelijk zowel de verkopers maar ok de mensen aan de balie

Service
M.v.niftrik (Oss)
24-04-2019
8

Prima in orde

Service
Peter van den Boogaard (Oss)
18-04-2019
10

Klantvriendelijk, transparant, behulpzaam, meedenken bij calamiteiten.

Service
Frans Smits ('s-Hertogenbosch)
10-04-2019
10

Omdat ik vertrouwen heb in deze garage, en goed wordt geïnformeerd.

Service
R. Breddels
09-04-2019
8

Uitstekende garage, auto wordt goed onderhouden, nog nooit problemen gehad met de auto in 13 jaar en heb met drie auto's toch al 500.000 km gereden.

Service
Wil Peters (Oss)
09-04-2019
10

Perfect bedrijf, klantvriendelijk een fijn bedrijf om contact mee te hebben en klant te zijn.

Service
VG van Gemert (Oss)
09-04-2019
10

Fijn bedrijf, vriendelijke service en een duidelijke communicatie. De toyota hybride service zit ook goed in elkaar, helemaal prima.

Service
Mevr francissen (Balgoy)
09-04-2019
9

Vriendelijk personeel. Nette uitstraling. Goede service. Geen klachten.

Service
M. van de Veerdonk
05-04-2019
9

Bij aankoop door hele vriendelijke verkoper, met verstand van zaken, goede en duidelijke uitleg gekregen over de auto en de mogelijkheid tot aankoop of eventueel leasen.

Service
pm v d heijden (geffen)
20-02-2019
10

Het is een goed en vertrouwd bedrijf, wij zijn zeer tevreden.

Service
Mevr vd kerckhove
20-02-2019
6

Vertrouwen en kwaliteit.

Service
Annemieke Fleskens (Uden)
20-02-2019
10

Goede service fijne mensen, en mijn auto is altijd tip top in orde.

Verkoop
Mevr. van Loon (Oss)
14-02-2019
10

Vriendelijk, netjes en kundig behandeld. Nette prijs en zeer goede service, vanaf het moment van oriënteren tot zelfs nog na levering. Top!

Service
Anya van Hal (Uden)
03-02-2019
10

Goede service en klantvriendelijk

Service
C Drijvers
01-02-2019
10

Goede afspraak. Duidelijke uitleg. Snel en vakkundig en auto netjes opgeleverd

Service
Dhr. Eef Janssen
01-02-2019
8

Ik heb 1 keer mijn auto daar in onderhoud gebracht en was tevreden over hoe men mij te woord stond en behandelde.

Service
L.Adriaansen (Berghem)
23-01-2019
10

Goede werkplaats en receptie, goede communicatie vooraf, en tijdens de werkzaamheden. Dealer denkt mee met de klant en werkzaamheden worden in onderling overleg correct uitgevoerd.We zijn zeer tevreden.

Service
a g h desitter (ravenstein)
23-01-2019
10

geweldig team

Service
Gerrit van wouw (Lith)
09-01-2019
9

Vriendelijk duidelijk denken mee

Service
J Toonen
09-01-2019
8

goede service, vriendelijke en complete info

Service
Sandor Palfi (Hoogstraat 24 5352LC Deursen-Dennenburg)
04-01-2019
10

Altijd goed, precies, direct beschikbaar

Service
Loes van Gils- van Hal (Wijchen)
04-01-2019
10

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken zoals het allemaal gaat in deze garage.

Service
jaap van der krogt (berghem)
04-01-2019
9

ruim 35 jaar positieve ervaring en altijd een prettige ontvangst bij de receptie

Service
Gerrit Romme (Geffen)
03-01-2019
10

Zowel telefoniste voor afspraak te maken , als personeel zijn vriendelijk en behulpzaam. Zodat je meteen thuis voelt. Factuur volgens vooraf opgegeven offerteAuto na onderhoudsbeurt opgehaald 100% schoon , complimenten voor Joop de GouwDaarom beoordeelt met een 10.

Service
Admir Silajdzic (Beuningen )
19-12-2018
10

Prima werk , TOP MONTEUR . goed prijs. Uitstekend werk gedaan

Service
Ruud van Breda (Schaijk)
19-12-2018
8

Mijn mening

Service
Frans den ouden (Boxtel)
14-12-2018
9

Alles gaat zoals het moet, het is duidelijk en goed

Service
JWM Appeldoorn (Alphen a.d Maas)
14-12-2018
10

Goede bediening / klantvriendelijk

Service
Mevr. W.H.Veenstra (Oss)
13-12-2018
10

Vriendelijk.

Service
FA Smulders (Oss)
05-12-2018
9

Kom al vele jaren met mijn Toyota bij deze dealer

Service
E. V. (Oss)
05-12-2018
10

Klantvriendelijkheid, service gericht en duidelijkheid.

Service
theo smits (heesch)
30-11-2018
10

Goed, zeer tevreden.

Service
Fam. van Peufflik (Oss)
30-11-2018
10

Ze gaan voor een 10, en dat verdienen ze ook echt. Al jaren ben ik een zeer tevreden klant van Jos van Boxtel Oss met de aankoop, de service, maar ook de schade afhandeling allemaal super.

Verkoop
W de bont
29-11-2018
10

Zeer service gericht en houden contact met klant.

Verkoop
ad toebast (molenstraat 39 5397ek lith)
27-11-2018
9

Betrouwbare personeel.

Service
ad toebast (molenstraat 39 5397 ek lith)
23-11-2018
9

Goed zakendoen.

Service
Bart van Horssen (Berghem)
09-11-2018
10

Betrouwbaar.

Service
K Landman (Ravenstein)
09-11-2018
9

Zoals altijd goed , betrouwbaar.

Service
K Landman (Ravenstein)
09-11-2018
9

Zoals altijd, niets te wensen. Zelfs een bankje buiten geplaatst.

Verkoop
Margriet (Landgraaf)
02-11-2018
10

Ik ben uitstekend geholpen bij garage van Boxtel, heel blij met mijn nieuwe Yaris!

Service
Cj Megens (Den Bosch)
02-11-2018
10

Wij zeer tevreden je wordt er netjes geholpen.

Service
Theo van der Linden (Oss)
02-11-2018
10

Is altijd netjes geregeld ,komen de afspraken na,is aan te bevelen bij derden.

Service
Dhr.Giesendorf (Oss)
02-11-2018
9

Correcte en nette behandeling, voorkomend en vriendelijk personeel.

Service
Peter Vogels (Berghem)
29-10-2018
9

Een goede garage, doen wat ze belovenBellen bij extra werkzaamheden.

Service
leo van Hout (Schaijk)
29-10-2018
8

Ben tevreden.

Verkoop
marian van deursen
29-10-2018
10

Altijd goede auto,s.

Service
Mevr v Zandvoort
29-10-2018
10

Alles goed en netjes verlopen.

Service
B.van Vlijmen (Oss)
29-10-2018
9

Goede Klantenservice, vriendelijk personeel, aangename wachtruimte

Verkoop
jan en sjan v d pol (lith)
29-10-2018
9

gewoon goed tevreden van A TOT Z

Service
Noud Aldenhoven (Oss)
29-10-2018
9

Correcte garage met deskundig personeel.

Service
fthielens (oss )
17-10-2018
10

Prettige samenwerking en goede service.

Service
Agnes Bongers
17-10-2018
9

Ik kon nu kiezen uit 3 programma’s voor onderhoud. Ivm het schoonmaken van de airco moest ik wel voor het duurste kiezen. In het verleden bracht ik de auto, het werd bekeken en dan werd ik gebeld over de totale kosten. Ik ben tevreden over de werkzaamheden maar vraag me af of ik op deze manier niet duurder uit ben .

Service
Jjm swagemakers (Neerlangel)
17-10-2018
10

Klantgerichtheid.

Service
Wim Smits (Oss)
17-10-2018
8

Die heb ik al aangegeven ,in de vorige vragen.

Service
Carla Boeijen (Oss)
17-10-2018
9

Fijne garage Vriendelijke werknemers ,geven goed advies en prijsopgave .En stellen je tijdig op de hoogte als er extra kosten bijkomen .

Service
L.C.A.P. van den Bergh (Oss)
17-10-2018
10

Ben als klant altijd vriendelijk en goed behandeld.Heb inmiddels 7 auto's gekocht bij Van Boxtel en ben klant sinds 2004.Heb nooit de indruk gehad dat men misbruik maakte van mijn vertrouwen in het bedrijf.Kortom ik ben 100% tevreden.

Service
dhr.G.Hoevenaars (Heesch)
11-10-2018
10

Kom zelf uit de autobranche,maar bij deze dealer,waar ik nu al 11 jaar klant ben klopt het verwachtingspatroon,kom er met plezier zowel voor onderhoud of als er(bijna nooit)een mankement zich voor doet.super tevreden.

Verkoop
Harry (Oss)
11-10-2018
9

Prima bedrijf

Service
Linda (Oss)
11-10-2018
8

Klantvriendelijk bedrijf, met goede service.

Service
Astrid van Koersveld (Schaijk)
11-10-2018
10

Ze zij goed ,vriendelijk en werken netjes

Service
m roskam (oss)
05-10-2018
8

ik ben zeer te blij

Service
Jethoe
05-10-2018
8

zie vorige

Service
Mevr De Graaf
02-10-2018
10

Ben zeker zeer tevreden over het werkplaats personeel vriendelijk duidelijk.

Service
Nicole (Oss)
01-10-2018
10

Ik wordt altijd snel, vakkundig, vriendelijk en binnen de gestelde tijd geholpen.

Service
Theo Heijmans (NISTELRODE)
26-09-2018
10

Het is en goed bedrijf en het personeel is altijd vriendelijk.

Service
Mevr. Van Niekerk (Oss)
25-09-2018
10

Personeel vriendelijk, klantvriendelijk en kundig. Alles wordt uitgevoerd zoals is afgesproken!

Service
Mevr. vd Zeijden (Oss)
24-09-2018
10

Omdat ik altijd goed geholpen word. Er keurig en netjes aan je auto gewerkt word. En er worden geen reparatie uitgevoerd zonder eerst te overleggen met mij. En je krijg je auto schoon terug.

Service
E.Gelsing-van Berkum (Oss)
19-09-2018
9

klantvriendelijk, goede service

Service
Frank Akkermans (Oss)
13-09-2018
10

Al jaren klant en altijd netjes behandeld ga zo door super

Verkoop
Willy Raijmann (Lith)
12-09-2018
10

duidelijke uitleg over alle aspecten van de aankoop

Service
Gerard van der Loo (Oss)
07-09-2018
7

service is goed, kundigheid werkplaats twijfel.

Service
pm v d heijden (geffen)
06-09-2018
10

het is een goed en uitstekend bedrijf

Service
Vera Frieling
06-09-2018
10

Professioneel, hoge kwaliteit, behulpzaam en gezellig

Service
willem vergouw (velp (nb )
05-09-2018
9

Nooit problemen vind wel dat als je éénleen auto krijgt graag op de zelfde rekening vind het vervelen achteraf rekeningen die hoog zijn

Service
John Schilder (Berghem)
05-09-2018
9

goede service duidelijke verkopers

Service
Ben Hoezen (Oss)
29-08-2018
9

Omdat ik positieve ervaringen met deze garage heb. Ik denk dat het personeel deskundig is. Het is behulpzaam en vriendelijk. De ontvangst in dit bedrijf is prettig en correct. Men komt afspraken na. Ik beveel dit bedrijf zeker bij familie, vrienden en kennissen aan.

Service
van erp (geffen)
29-08-2018
9

Een erg goede garage, met goede servise

Service
Dhr. L. Driessen (oss)
29-08-2018
9

geen klachten en een makkelijke omgang

Service
Jo vanZeeland
23-08-2018
8

Klantvriendelijk en goede service

Service
Dhr F Gerrits (Berghem)
22-08-2018
10

Keurige mensen!!Lekkere koffie!!Minpuntje, update navigatie!

Service
B.A. von Oerthel (Oss)
15-08-2018
9

Autobedrijf Jos van Boxtel verleent een zeer goede service aan de klant, zowel in technische zin als qua klantvriendelijkheid.Het bedrijf maakt een zeer betrouwbare indruk. Het enige wat voor mij minder is betreffen de prijzen van de te vervangen onderdelen. Dit is echter Toyotabeleid en ook andere automerken bezondigen zich daaraan.Wat ik ook minder vind, is het jaarlijkse telefoontje van de verkoper of er al is gedacht aan een andere (nieuwe auto). Als ik aan een andere auto toe ben dan kan ik dat zelf beslissen. Ik heb daar de verkoper niet voor nodig.

Service
W v.d, Berg (Ravenstein)
08-08-2018
8

Wij zijn tevreden omdat wat er afgesproken is ook gedaan wordt.Zowel technisch als financieel.

Service
Marion den Blanken
08-08-2018
10

Toyota is voor mij een prima garage. Alles wordt altijd keurig afgehandeld. Op tijd werd ik ingeseind over de banden die vervangen moesten worden. De accu werd gratis vervangen, omdat hij (nog binnen de garantietermjjn) niet meer voldeed. Ook wordt de auto netjes gewassen afgeleverd.

Verkoop
Ilse vd coolwijk (Berghem)
31-07-2018
10

Het was goed

Service
Jo Manders (Zeeland)
26-07-2018
10

duidelijke en goede afspraken.

Service
Wil Wolsing (Heelsum.)
25-07-2018
9

afspraken worden nagekomen.

Service
Dhr. van Welsum
25-07-2018
10

Zeer ervaren, deskundig klantvriendelijk personeel. Prima ambiance met een mooie wachtruimte in de coffee-corner. Altijd uitstekende service!

Service
ad van galen (son en breugel)
18-07-2018
9

bekwaam en vriendelijk. en tot nu toe vertrouwt

Service
Igno van Heijst (Heesch)
12-07-2018
8

een goed bedrijf waar ze je nog echt en persoonlijk willen helpen.

Verkoop
Kitty V d bogaart (Oss )
11-07-2018
10

Altijd welkom zeer fijn en vriendelijk personeel altijd korect geholpen . Gezellige sweer .

Service
M-L Ruijs v Zoest (Berghem)
09-07-2018
10

Dicht bij en tevreden .

Service
Dhr. W. Brukx (Ravenstein)
09-07-2018
10

Eerlijke garage en fijn personeel!

Service
patrick (tilburg)
09-07-2018
10

fijn bedrijf met vriendelijke en kundige mensen

Service
M.de Bijl (Oss)
09-07-2018
9

goede en snelle service

Service
Mevr. J.G.A van den Broek
09-07-2018
8

Omdat ik de behandeling van de werknemers als zeer prettig heb ervaren en daardoor vertrouwen heb in hetgeen ze vertellen.Zelf heb ik geen verstand over wat er aan de auto moet gebeuren en vertrouw hen op hun woord, en dat is nog nooit tegen gevallen.

Service
Sjan van kemenade
04-07-2018
8

Ben zeer tevreden,goed,correct en alles goed gedaan.

Verkoop
Kida (Oss)
28-06-2018
10

Service en vriendelijk

Service
Kees Hendrickx (Heesch)
27-06-2018
10

Vriendelijk personeelGoede service

Service
Nico Willemse (Oss)
27-06-2018
9

Fijn bedrijf komt altijd hun afspraken na en altijd een correcte uitleg van de werkzaamheden en bij iets buiten de beurt wordt ik netjes gebeld. Zelfs was ik de APK vergeten te laten uitvoeren ( 1 dag te laat en brief van RDW ) en naar de receptie gegaan en daar werd per direct zonder afspraak de keuring uitgevoerd ondanks de zeer drukke agenda van de werkplaats. Kijk dat is nu de extra service die een bedrijf op een hoger plan trekt.

Verkoop
Dhr. van de Coolwijk (Oss)
26-06-2018
10

Prima service.

Service
W. de Graaf (Schaijk)
22-06-2018
10

Kan geen reden bedenken waarom niet

Service
J Toonen (Oss)
20-06-2018
8

goede behandeling en duidelijk

Service
Hans Buuts (Berghem)
13-06-2018
9

Goede service

Service
Dhr Van Balveren. (oss)
13-06-2018
8

Een 8 is een heel goed cijver toch.

Service
G Westerhof
06-06-2018
10

Fijne kundige garage....goede monteurs en overige medewerkers

Service
Adriaansen (Berghem)
06-06-2018
10

Nette service, heldere afspraken en prima werkplaats.

Service
C.hendriks (Wijchen)
06-06-2018
9

Klantvriendelijk goede service en vriendelijk personeel

Service
Mevr. Threes
30-05-2018
10

Ik ben zeer tevreden over het werk van de werkplaats en receptie medewekers.

Service
Meijers cam (Schaijk)
29-05-2018
9

Alles prima. Geen opmerkingen

Service
van Helvoort
24-05-2018
10

Uitstekende service en goede informatie over hetgeen met je auto moet gebeuren en wat de kosten gaan worden. Zeer klantvriendelijk personeel. Heerlijk om je auto keurig uitgezogen en gewassen terug te zien na een onderhoudsbeurt.

Service
Jan v.d. Veerdonk (Oss)
24-05-2018
10

Prima bedrijf! Plezierige baliemedewerkers, vakkundige monteurs, correcte behandeling. Staan met raad en daad klaar om je snel en vakkundig verder te helpen.

Service
Henny Kling (Wijchen)
16-05-2018
10

De uitstraling van het bedrijf is gastvrij en de mensen zijn dit ook (Brabantse vriendelijkheid)

Service
Jan Willem Boon (Oss)
14-05-2018
10

ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik als klant bij van Boxtel Oss wordt benaderd en behandeld. De mensen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Voor extra reparaties komt men altijd overleggen. Kortom een prima dealer.

Service
W. T. Heijmans
09-05-2018
8

In mijn ogen is alles goed en verder is het een kwestie van vertrouwen

Verkoop
Cilia- Henk van de Coolwijk (Ravenstein)
08-05-2018
10

Vriendelijk en deskundig personeel, ik had een plaatje voor de tom-tom en wist het niet goed te plaatsen, chef werkplaats wel.

Service
Mevr. S. Ligthart (Oss)
07-05-2018
10

Vriendelijke, klantgerichte houding van iedereen, zowel van werplaats- als van baliemedewerkers. Prettig en adekwaat overleg over eventuele vervangingen. Je krijgt de auto weer piekfijn mee.

Service
P. Van Venrooij
02-05-2018
8

Klantgericht, in oplossingen denkend bedrijf. Vooraf duidelijke afspraken en bij afwijken altijd vooraf overleg.

Service
Marcel van niftrik (Oss)
25-04-2018
9

Zowel ontvangst als afhandeling Servicebeurt prima.

Verkoop
Appeldoorn (Tiel)
25-04-2018
10

Goed bedrijf met een super verkoper echt top .

Verkoop
Jos van heeswijk (Mill)
25-04-2018
9

Ik ben keurig geholpen

Service
E. van Litsenburg (Oijen)
20-04-2018
8

Word altijd prettig en vriendelijk geholpen door het personeel.

Service
Mw.J.lammerts (Oss)
18-04-2018
10

deze herhaling is overbodig. zie toch de eerdere punten.

Service
grunsvenl (berghem)
16-04-2018
10

heel tevreden

Service
Mieske Francissen (Balgoy)
11-04-2018
9

Prettig en betrouwbaar vriendelijk personeel. Goede service.

Service
Mevr. H. Doorremalen (Megen)
05-04-2018
8

De laatste 2 keer ben ik zee correct behandeld en werd mij veel rompslomp uit handen genomen

Service
Wim van de Wiel (Berghem)
05-04-2018
10

Wij zijn zeer tevreden over de wijze van communicatie met ons als klant en de verrichte werkzaamheden worden netjes uitgevoerd waarover wij eveneens zeer tevreden zijn.

Service
Weststrate (Oss)
05-04-2018
9

Klantvriendelijk en goeie service

Service
Sandor Palfi (Gewande 13 5236BG 's-Hertogenbosch)
28-03-2018
10

Snel, precies en klantvriendelijk dealer

Service
F. Jansen (Oss)
28-03-2018
10

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Werk wordt netjes en goed uitgevoerd. Prettige en vrouwvriendelijke garage.

Service
Peter van den Boogaard (Oss)
28-03-2018
8

Betrouwbaar, van tevoren prijs bekend. Sociale ontvangst. Meedenkend.

Service
M. Van Dinther (Uden)
28-03-2018
9

Zeer tevreden over hoe ik zelf wordt behandelt en ook hoe er met m'n auto wordt omgegaan.

Service
Jo Vermeulen (oss)
26-03-2018
10

klantvriendelijk en betrouwbaar!

Service
Mevrouw RIANNE Nijhuis (Oss)
21-03-2018
9

Zeer tevreden uiterts correct en vriendelijk.

Service
Richard van Baal (oss)
16-03-2018
10

Het gehele bedrijf wordt professioneel geleid. Het personeel is klantvriendelijk en komt gemaakte afspraken goed na. Daarnaast zijn ze deskundig op hun vakgebied. Kortom een bedrijf waar je met een gerust hart een auto kunt kopen en een waarborg hebt wanneer je auto daar in onderhoud wordt gegeven en gehouden.

Service
Jjm swagemakers
07-03-2018
9

Betrouwbaar

Service
Noud van Hoorn. (Nistelrode.)
07-03-2018
9

Ik vind dat een negen een heel goede indruk weergeeft over het bedrijf.

Service
dhr.l.m.a.valentijn (stuw 10 5345rt oss)
07-03-2018
10

tevreden over service en behandeling die ik als positief ervaar

Service
Fam. van der Doelen (Den Bosch)
07-03-2018
10

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. De medewerkers zijn erg vriendelijk, bekwaam en behulpzaam. Een aanrader.

Service
De Bijl (Oss)
07-03-2018
10

Vriendelijk personeelVakkundig personeelSnelle service

Service
Nol Reuser (Lith)
28-02-2018
9

al jarenlang uitstekende service!!

Service
H.W. Jansen, dhr. (Berghem)
28-02-2018
8

goed product, prima service, vriendelijk personeel

Service
Anya van Hal (Uden)
15-02-2018
10

Goede service, klantvriendelijk

Service
Frans den ouden (Boxtel)
14-02-2018
9

Ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid bij deze garage. Rijdt er voor van Boxtel naar Oss dus dat zegt al wat. Heb zelfs ooit gebak voor het personeel meegebracht omdat ik zo tevreden ben..

Service
huub van tuijl (oss)
09-02-2018
10

vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam personeel

Service
Henny Kling (Wijchen)
07-02-2018
10

Je wordt zeer vriendelijk en netjes behandeld als klant

Service
De heer van Tilburg (Oss)
07-02-2018
10

Altijd vriendelijk en we worden áltijd netjes behandeld

Service
Mariet
07-02-2018
10

behulpzaam en goede service proberen zelfs zonder afspraak je te helpen als je met een probleem op belt. Dan kun je meteen komen. Dat is top.

Service
Bart van Horssen (Berghem)
24-01-2018
9

klantvriedelijk Betrouwbaar

Service
HJW van der Wielen (Oss)
24-01-2018
9

Ben al meer dan 25 jaar een zeer te vrede vaste klant!

Service
M. van den Heuvel (OSS)
10-01-2018
10

Goede service, meedenkend. Bedankt voor de hulp bij de snelle reparatie van mijn startmotor

Service
Anoniem
10-01-2018
10

Je wordt vriendelijk ontvangen en behandeld

Service
Anoniem
10-01-2018
9

omdat afspraken, service en vriendelijkheid belangrijk zijn.

Verkoop
A. van Rooij
29-12-2017
10

Een zeer klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf, gemaakte afspraken worden goed nagekomen en als er vragen zijn is er een goede terugkoppeling.

Service
Anoniem
22-12-2017
9

Voor de goede service en hartelijkheid

Service
A. Bekker (Oss)
20-12-2017
10

Zeer goede service, vriendelijke medewerkers, zeggen allemaal gedag. En mijn auto wordt natuurlijk goed onderhouden

Service
Harry vd Ven
19-12-2017
8

Gemaakte afspraken en communicatie zijn voor mij net zo belangrijk als voor het Autobedrijf zelf. Eventuele wijzigingen in te maken onkosten worden eerst overlegd voordat men gaat uitvoeren. Een nette manier van werken.Na afloop van de reparaties kreeg ik bovendien een schonere auto terug dan ingeleverd. Ik ben een zeer tevreden klant.

Service
Ton Gloudemans (Geffen)
13-12-2017
8

fijne garage goede service vriendelijke mensen.

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Zijn zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
13-12-2017
10

Een zeer goede service en zeer klantvriendelijk. Als er problemen zijn met de auto worden we meteen geholpen. Reparatiekosten worden meteen vermeld, wat heel fijn is en als het bedrag veranderd is het meestal omdat het goedkoper uitvalt. Ook bij het kopen van een auto is de service goed. Nemen de tijd, dringen niets op. De service pas is ook ideaal.

Service
Wim.Lammers. (Schaijk)
12-12-2017
9

Gedurende de afgelopen 15 jaar heb ik een goede ervaring met deze dealer. Zowel wat aankoop betreft als reparaties. Reparaties op tijd en goed uitgevoerd. Uitgebreid van te voren geïnformeerd over de aard van de uit te voeren reparaties en de daaraan verbonden kosten, en eventuele alternatieven.Vertrouw volkomen op dit bedrijf. Ik geef een cijfer 9 , omdat een 10 voor " Onze Lieve Heer" is , zoals het gezegde luidt.

Service
J van de Wal (Berghem)
07-12-2017
9

prima zaak vertrouwen en anticiperen op klantwens

Service
Harrie van Schaijik (Berghem)
07-12-2017
9

net

Verkoop
wil van geffen (Oss)
06-12-2017
10

service -vriendelijke medewerker alles is oke

Service
A. van Grinsven (Oss)
04-12-2017
10

We hebben altijd goede ervaringen met deze dealer. We worden altijd keurig geholpen en de medewerkers nemen altijd de tijd om je te woord te staan

Service
G.v. Zutphe (Heesch)
30-11-2017
10

zeer netjes ontvangen en een prima service

Service
theo smits (heesch)
29-11-2017
10

gewoon zeer tevreden

Service
Dhr.Gérard Hoevenaars (Heesch)
29-11-2017
10

zeer prettig om daar te komen,geeft een zeer betrouwbaar gevoel,in 11 jaar nog nooit een discussie gehad,top.

Service
Henk Verhagen (Nijmegen)
29-11-2017
9

Mijn stukgereden winterband werd ten snelste vervangen door een nieuwe. Na enkele dagen (korter dan de verwachte levertijd van vijf dagen) kon ik al terecht door adequaat rondbellen van de medewerkers. Terwijl ik door de receptie werd geïnformeerd dat de band geleverd was, ging de werkplaats al aan de slag om de nieuwe band op de velg te leggen. Dat betekende een ultrakorte wachttijd toen ik eenmaal in Oss was aangekomen. De kosten waren exact zoals vooraf besproken. Hulde aan het team.

Service
Anoniem
29-11-2017
8

ze zijn heel vriendelijk, komen de afspraak goed na, wij zijn zeer tevreden hoe we behandeld worden.

Service
Anoniem
29-11-2017
9

Je wordt altijd correct behandeld, erg klantvriendelijk en duidelijk

Service
K landman (Ravenstein)
08-11-2017
9

Perfecte garageNu nog een bank voor te wachten in de zon

Service
K Landman (Ravenstein)
08-11-2017
9

Perfect nu nog een bank buiten voor het wachten in de ZonDe oude koffiecorner was prettiger meer beschut

Service
Anoniem
08-11-2017
9

Een betrouwbare garage, gen klachten.

Service
Andrew Smock (Uden)
08-11-2017
10

Eerlijke en vriendelijke medewerkers. Werkzaamheden op tijd uitgevoerd. Duidelijk afspraken.

Service
Anoniem
01-11-2017
6

Over de werkplaats en receptie niks verkeerd te zeggen. Ze doen wat in hun mogelijkheden ligt. De verkoper houdt zich totaal niet aan de afspraken. Is in mijn ogen compleet Toyota onwaardig. En raadt iedereen af om met deze persoon zaken te doen .(Dit hebben wij ook besproken met een andere verkoper en manager en deze verkoper heeft voor ons gedaan wat hij kon en mocht )

Service
Tineke Kuijpers (Uden )
30-10-2017
8

ben zeer tevreden over jullie . Heb een onderhouds beurt en winter beurt laten doen . Heel goed uitgevoerd . Ook de geurtjes zijn verdwenen die al een tijd in de auto hing . Dus complimenten . De auto rijdt weer geweldig . Heel goede ervaringen . Alleen vorige keer was ook mijn auto helemaal schoon van binnen . Misschien heb je gedacht dat het niet nodig was . Ook heb ik in het verleden een auto splinter nieuw gratis mee gekregen omdat ik een uitvaart had in Einhoven . Gratis en voor niks Van buiten was het een nieuwe auto. Bedankt jullie zijn een goed garage .

Service
Astrid van Koersveld (Schaijk)
27-10-2017
10

Vriendelijke behandeling altijd correct en een zeer goede service

Verkoop
Petra Kuijpers (Oss)
26-10-2017
10

Vriendelijk, aardig en betrouwbaar personeel. De verkoper met wie ik in gesprek ben geweest betrok mijn zoontje van 4 op een leuke manier bij het gesprek.

Service
Anoniem
23-10-2017
7

Weet wie de vaste klanten zijn!

Service
Anoniem
19-10-2017
9

Het is een goede garage.

Verkoop
Anoniem
11-10-2017
9

Betrouwbaar, Eerlijk, goede service, Bijna altijd terecht

Service
dhr.a.giesendorf (oss)
27-09-2017
10

ze doen wat ze beloven en binen de afgesprokentijd

Service
Anoniem
19-09-2017
10

alles was goed een hele goede behandeling alles netjes doorgegeven

Service
G.J van der Zeijden (Oss)
15-09-2017
10

word er goed geholpen, service is goed. en ze zijn er klantvriendelijk. tevens over eventuele reparatie's word er ook geadviseerd of het direct moet gebeuren of dat het er aan zit te komen. en het later alsnog gedaan kan worden.

Service
Dia Mulders (Lith)
13-09-2017
9

Fijne mensen aan de helpdesk, contact met de monteurs prima. Zeker als men de klant van te voren inlicht over meerwerk en evt. kosten. Prima. Ik ben zeer tevreden!

Verkoop
Theo van Schijndel (Oss)
06-09-2017
10

we zijn er altijd vriendelijk geholpen en komen er graag tot klant

Service
Wim Wientjens (Ravenstein)
31-08-2017
10

zoals eerder gezegd : altijd correct behandeld.

Service
Anoniem
23-08-2017
8

ik ben redelijk tevreden

Verkoop
Anoniem
22-08-2017
10

Uitstekende dienstverlening

Verkoop
Anoniem
17-08-2017
10

Betrouwbaar, altijd vriendelijk personeel, snelle hulp, doen wat ze zeggen, en goed overleg.

Service
Dhr A.v.Kessel (Oss)
16-08-2017
10

Fijne garage met vriendelijk personeel en kwaliteit.

Service
Ben de Groot (Teeffelen)
15-08-2017
7

Onderhoud prima, personeel aan de balie vriendelijk, maar communicatie rammelt aan alle kanten! Ik ga dit persoonlijk opnemen met het baasje van de receptie!Verder vind ik de verkopers passief of onzichtbaar: Zo ga je geen andere auto aan mij verkopen!

Service
G.Janssen
10-08-2017
9

Goede bediening en vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
04-08-2017
9

Altijd behulpzaam, vriendelijk en goede service.

Service
Mevrouw Heutink
02-08-2017
10

Onze ervaring is dat de medewerkers zeer klantvriendelijk zijn en een zeer snelle en goede service verlenen

Service
Anoniem
27-07-2017
8

I.v.m. het slechte weer kreeg ik gratis een leenauto mee.

Service
Gerard Joosten
27-07-2017
9

Dit bedrijf houdt rekening met mijn wensen

Verkoop
C de Koning (Oss)
26-07-2017
10

Ik kom al jaren bij dit bedrijf en het eerste feit dat mij ontevreden zou maken, moet nog gebeuren. In een woord, Perfect

Service
Anoniem
26-07-2017
7

De prijs voor een onderhoudsbeurt is aan de hoge kant!

Service
Lou Verstraeten ('s-Hertogenbosch)
26-07-2017
10

Wij zijn buitengewoon tevreden over de service, kundigheid en vriendelijkheid van iedere medewerker van Van Boxtel Oss

Service
Hans Buuts (Berghem)
24-07-2017
9

Er zijn altijd nog verbeteringen mogelijk, zoals prijsopgave vooraf.

Service
Anoniem
24-07-2017
9

10 service is uitstekend helaas nieuw balie medewerker maar ook deze denkt mee.

Service
Willem de Graaf (Schaijk)
24-07-2017
10

Als je een vakkundige, prettige en betrouwbare garage zoekt, heb je die hier gevonden

Service
Franky van balveren.
24-07-2017
8

Ben goed tevreden.

Service
Anoniem
24-07-2017
9

Goed, klantvriendelijk, bekwaam

Verkoop
Anoniem
19-07-2017
10

Afspraken zijn volledig nagekomen.

Verkoop
Anoniem
19-07-2017
9

Je bent hier écht koning(in)!! Prettige, ontspannen relatie klant- verkoper.
Er is totaal geen druk om snel te beslissen, nee: neem er je tijd voor!
Geen enkele vraag blijft onbeantwoord en men blijft ten alle tijden beschik-
baar mochten er nog vragen zijn!
Een bedrijf zoals we het graag zien: respectvol!

Verkoop
Anoniem
17-07-2017
10

zeer vriendelijke mensen en een goede service

Verkoop
Wim van de Wiel (Berghem)
13-07-2017
10

Zij proberen om je als cliënt te helpen en mee te denken.

Verkoop
j timmermans (oss)
12-07-2017
10

Goede service

Service
Anoniem
05-07-2017
9

Klantvriendelijk, snel en correct handelen

Verkoop
Anoniem
30-06-2017
10

Uitstekende dealer, vriendelijk personeel. Komen gemaakte afspraken na.

Verkoop
Anoniem
30-06-2017
8

ik ben al 30 jaar tevreden met mijn garage anders was ik al lang weg gegaan

Service
J. De Jong
21-06-2017
9

Zeer prettig bedrijf! Houdt zich aan de afspraken, communiceert prettig. Bij onderhoud kreeg ik ook contact met monteur rechtstreeks, zodat je het echt even over de auto kan hebben. Prima, klantgerichte oplossing van een probleem dat niet meteen was gevonden. Het zal elders vast wel iets goedkoper kunnen, maar ik vind dit de meerprijs zeer waard. Na de plezierige aanschaf van de auto was dit eerste onderhoud met een paar garantiedingetjes ook meer dan conform verwachtingen. Top!

Service
Mevr. M.E.G.M Ruijs-Brants (Oss)
21-06-2017
10

Duidelijke afspraken, precieze prijsopgave, direct contact mocht e.e.a. veranderen wat tijdsduur en/of prijsafspraken betreft, perfecte service (een auto meegekregen i.v.m. onverwachte omstandigheden)

Verkoop
Anoniem
20-06-2017
9

Goede service en goede contacten ook nazorg.
Meedenken in oplossingen en mogelijkheden.

Service
Anoniem
20-06-2017
10

Zeer klantvriendelijke en professionele service. Prettige wachtruimte in de mooie showroom.

Service
J.M. (Schaijk)
20-06-2017
9

Fijn correct en vriendelijk personeel.
Alles ziet er netjes uit, en afspraken lopen op tijd.

Verkoop
Anoniem
20-06-2017
10

Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel. We zijn zeer tevreden over verkoop en onderhoud!

Verkoop
Anoniem
19-06-2017
9

Een hele fijne nieuwe Yaris gekocht en feestelijk opgehaald!
Fijn geholpen door de verkoper en andere collegas.

Service
Anoniem
08-06-2017
10

vriendelijk goed luistert naar mijn vragen een fijn bedrijf

Service
Dhr Akkermans (Oss)
07-06-2017
10

Zeer tevreden over mijn laatste bezoek aan de dealer goed advies en behulpzaam personeel

Service
M.W.j. Brouwer (Megen)
06-06-2017
9

Vriendelijke en behulpzame receptie. Werzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd door de werkplaats. Meerwerk telefonisch met mij kortgesloten.

Verkoop
Anoniem
06-06-2017
10

Snel en vriendelijke geholpen bij de aankoop van de nieuwe auto.

Service
W.J.Wolsing Dhr. (Heelsum)
24-05-2017
9

Gewoon goed.

Service
Anoniem
18-05-2017
9

Vakmanschap, prima service waarbij rekening gehouden wordt met mijn wensen, betrouwbaar.

Service
Anoniem
18-05-2017
8

correct en vriendelijk

Service
Paul Reitsma ('s-Hertogenbosch)
17-05-2017
8

Wat een verrassing als er op maandag ipv een kleine Aygo een C-HR klaarstaat als vervangend vervoer tijdens de beurt van mijn Prius. 2 vliegen in één klap. Service en proefrit. Aangeboden door een zeer vriendelijke receptionist.
Beurt is naar volle tevredenheid uitgevoerd op basis van vooraf gegeven prijsopgave. Wat tegenviel waren bijkomende kosten waarover ik overigens keurig tevoren werd geïnformeerd. Grappig is dat er kaartje van monteur in je auto klaarhangt.
Dan stap je toch tevreden uit die begerenswaardige C-HR weer in je prima Prius.
Op naar de volgende beurt, gelukkig pas over 15000 km.

Service
Anoniem
17-05-2017
9

Zeer vriendelijk, vakkundig.
Nooit opgedrongen.
Betrouwbaar

Service
Dhr C.P. Claessen (Berghem)
12-05-2017
9

Zeer goede service en vlotte behandeling aan de balie.

Verkoop
H. van Lier (Oss)
11-05-2017
10

Prima ervaring met de garage

Verkoop
J. F. Jansen (Oss)
10-05-2017
10

Er is goede voorlichting, men luistert prima en denkt mee. De service is goed en vrouwvriendelijk.

Service
H.H.A.M van Gestel (Berghem)
10-05-2017
9

Goede afspraken, goede service en klantgericht.

Verkoop
Dhr. Hassan Kabal (Maintec) (Den Haag)
26-04-2017
10

Top bedrijf met vriendelijk personeel!

Service
Anoniem
24-04-2017
10

De klantvriendelijkheid en service zijn optimaal.

Service
Anoniem
21-04-2017
8

Service is goed

Service
Anoniem
20-04-2017
9

Klantvriendelijk, goede service, bij problemen is er altijd een oplossing.

Service
Anoniem
19-04-2017
10

Vriendelijk, netjes en correct geholpen. Prijs, kwaliteit was goed!

Service
Anoniem
18-04-2017
8

prettig en vakkundig personeel. Goed uitgevoerde reparaties en beurten aan auto.

Service
Anoniem
18-04-2017
10

Auto aangeboden voor een onderhoudsbeurt en werkzaamheden vanwege een "terugroepactie". Van tevoren heldere afspraken gemaakt over de uit te voeren werkzaamheden. Alles werd correct afgehandeld en tussendoor is er ook overleg gevoerd in verband met eventueel uit te voeren extra werkzaamheden. Ook prettig om als alternatief vervoer een fiets aan te bieden. Gewoon doen wat er verwacht wordt lijkt makkelijk, maar dat is zeker niet zo. Ga zo door, maar blijf ook zoeken naar verbeterpunten.

Service
Th. van Schaik (Deursen- Dennenburg)
12-04-2017
9

onze ervaring met autobedrijf Jos van Boxtel te Oss zijn meer dan goed te noemen m.n. voor wat betreft klantvriendelijke benadering,
uitstekende service en de stiptheid waarmee alle afspraken worden nagekomen.

Service
Mvr. I. Meenderink (Berghem)
06-04-2017
10

Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van deze dealer.
We worden altijd snel en klantvriendelijkheid geholpen!

Service
Anoniem
05-04-2017
8

Ik ben over het algemeen tevreden

Service
am lagarde (oss)
05-04-2017
9

goed onthaal en corecte afhandlng

Service
Tcm van der Linden (Oss)
05-04-2017
10

Zeer klant vriendelijk,word netjes geholpen ,is niks te Veel,als je iets vraagt
Toppie

Service
van Boekel (Megen)
05-04-2017
10

Deskundig, klantgericht, vriendelijk, denken mee en hoge kwaliteit van de service van de auto!

Service
Anoniem
03-04-2017
9

Ik ben erg tevreden over de ontvangst en de correctheid van de mensen aan de receptie. Bij problemen met mijn accu ben ik zeer snel geholpen. Ook dat zij soms bij een kleinigheidje uit service dit oplossen zonder extra kosten. Dat gaat dan over de mensen uit de werkplaats. Ook daar ben ik erg tevreden over.

Service
Dhr. J.C.M. Pigmans (Oss)
30-03-2017
10

Service 100%, en vriendelijk personeel.
Ik raad iedereen een Toyota aan.

Service
Anoniem
28-03-2017
8

gewoon tevreden

Service
Anoniem
23-03-2017
10

Kan dealer aan iedereen aanbevelen. Nog nooit een slechte ervaring gehad.

Verkoop
Mevr. Suppers (Schaijk)
16-03-2017
8

Goed ontvangen, wij voelden ons meteen een gewaardeerde klant en echt op ons gemak.

Service
G Westerhof
16-03-2017
10

Altijd behulpzaam. ..duidelijk..fijn bedrijf

Verkoop
Anoniem
06-03-2017
10

Mooi bedrijf met capabele verkopers. Correcte informatie en niet opdringerig. Ik zou iedereen aanbevelen om hier hun Toyota te kopen.

Service
Anoniem
01-03-2017
10

Nette garage met vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Han Jansen (Berghem)
01-03-2017
9

Goed bedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen, zowel technisch als commercieel

Service
l.m.a. valentijn roepnaam bart (stuw 10 5345rt oss)
22-02-2017
10

tevreden over klantvriendelijkheid ook over eventueel vervangend vervoer

Service
Jeanne Kramer (Oss)
22-02-2017
10

De mensen zijn vriendelijk . Helpen je snel en leggen goed uit wat ze gaan doen. En wat het eventueel gaat kosten.

Verkoop
Spare Rib Express
22-02-2017
10

Wij bezorgen al jaren onze producten met de auto's die we aanschaffen bij Jos Van Boxtel in Oss. Kwaliteit en efficiëntie is voor ons zeer belangrijk. Jos van Boxtel in Oss zorgt daar ook voor! Goede service, snelle gang van zaken en voor mij als ondernemer het allerbelangrijkste ze zijn klantgericht ingesteld. Ze luisteren naar je wensen, denken met je mee..ze ondersteunen en helpen me met alles zodat ik gewoon door kan gaan met mijn werk! Kortom zeer tevreden.

Service
Anoniem
22-02-2017
8

Betrouwbaar en kundig.

Service
Anoniem
20-02-2017
10

zeer vriendelijk, goede sfeer ,prettige binnenkomst ,kort alles is goed zelfs voor mn kleinkinderen als ze erbij zijn dikke duim omhoog

Verkoop
Anoniem
14-02-2017
10

Goede service

Verkoop
Henk(LWM) van Bergen (Uden)
14-02-2017
10

vriendelijk, zorgvuldig en betrokken

Verkoop
H.J.M van Zuijlen (Schaijk)
29-12-2016
9

Zeer goede service en een 10 impliceert 100%, en dat bestaat niet.

Verkoop
Nico Vd Vorst (Asten)
21-12-2016
10

Dik tevreden met de gang van zaken

Service
FA Smits ("s-Hertogenbosch)
14-12-2016
9

blijf zo doorgaan, en wat ik zeg ben niet te opdringerig naar de klant die komt toch wel

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
10

Werd alle keren vriendelijk te woord gestaan en kan er terecht voor al mijn vragen

Service
Louis Louwrenssen (Oss)
01-12-2016
10

goede service,uitleg ,en goede communicatie

Service
dhr. j. van lith (oss)
23-11-2016
9

Prima verkopers en ander personeel, we hebben al 4 autos daar gekocht en niet alleen toyotas.

Service
HJ.I.Giesendorf (hr.) (Oss)
18-11-2016
9

Keurige ontvangst,duidelijkheid over de te verwachten kosten,attenderen op mogelijk te ontstane defecten

Service
Anoniem
16-11-2016
7

zijn goed bezig

Service
Anoniem
10-11-2016
10

Goede service,vriendelijk geholpen

Service
Tineke Kuijpers (Uden )
10-11-2016
10

Zeer tevreden vriendelijke mensen. kom er niet vaak Zeer tevreden over mijn auto. Alleen als er iets is met de auto. Grote beurt gehad . Maar er moesten wel nieuwe banden op Er werd in overleg de reserve band Maar met mijn wens rekening gehouden heb ik toch gekozen voor 4 nieuwe banden. jammer dat het moest gebeuren En nieuwe wieldop werd gratis er op gezet. En een leren sleutel hanger is me aan geboden gratis . Mijn hartelijke dank . Er stond op we gaan voor een tien . Moet bekennen dat het echt zo is . Mijn 8 wordt echt een 10

Service
Anoniem
08-11-2016
10

ze kennen ons persoonlijk, pushen niet.
Afspraken komen ze na

Service
Anoniem
08-11-2016
9

Vriendelijk personeel en goede service

Service
Jan Eikholt (Gennep)
22-09-2016
9

prima service ,vakbekwame monteurs, uitstekende behandeling !

Service
Lou Verstraeten (Den Bosch)
22-09-2016
10

Alles werkt hier zoals je graag zou meemaken bij je garage/dealer

Service
Anoniem
21-09-2016
9

Prima service en aardige mensen. Betrouwbaar.

Service
Nol Reuser (Lith)
11-08-2016
9

al enkele tientallen jaren rijd Toyota tot zeer grote tevredenheid e.e.a. is zeker ook te danken aan de perfecte samenwerking met de dealer. Door de receptie altijd correct behandeld, en onderhoud altijd correct uitgevoerd! Ik ben een zeer tevreden (& trouwe!) klant !!

Service
Cor Konings (Appeltern)
10-08-2016
9

prima service, vriendelijk personeel, goede voorlichting over de uit te voeren werkzaamheden.

Service
Anoniem
08-08-2016
9

Ik wordt altijd netjes en correct geholpen.

Service
Franky van Balveren (oss)
05-08-2016
8

vriendelijk.

Service
fam.v.tilburg (oss)
04-08-2016
10

spontaan en vriendelijk met duidelijke uitleg.

Service
Anoniem
04-08-2016
9

Correct en vriendelijk

Service
H.H.A.M van Gestel (Berghem)
20-07-2016
9

Klant gericht en goede service, geen onduidelijkheden en komt afspraken na.

Verkoop
Peter van Hees (Oss)
19-07-2016
10

vakkundig, vriendelijk, spontaan en behulpzaam.

Service
Dhr. W. de Graaf (Schaijk)
14-07-2016
10

Ik kom al meer dan vijfentwintig jaar bij deze dealer en heb nog nooit iets negatiefs ervaren.

Service
m van orsouw (schaijk)
13-07-2016
7

mat niet vervangen
dealer mij gebeld voor een afspraak

Verkoop
Anoniem
06-07-2016
10

Gastvrij, klantvriendelijk, vakkundig, niet opdringerig, meedenkend, niets wordt teveel gevonden, een goed advies.
En ................ gewoon heel aardige mensen. Zij maken Toyota nog betrouwbaarder.
Het verschil met verkopers van andere merken was (te) groot. We hebben tig showrooms bezocht dus wij kunnen wel (be)oordelen.
In elk geval kunnen we een onderbouwde mening geven.
Onze verkoper was behalve verkoper ook nog eens een hele goede adviseur.
Wij hebben nog geen seconde de idee gehad een slechte keuze te hebben gemaakt.

Service
Anoniem
06-07-2016
6

Geen arrogante dealers meer!

Service
Dhr. E.Dekkers (Nijmegen)
22-06-2016
9

Vriendelijk, deskundig en correct!

Service
Anoniem
22-06-2016
9

vriendelijk en deskundig personeel.

Service
A. Aldenhoven (Oss)
22-06-2016
7

Het is een goede dealer.

Verkoop
Jo Manders (Zeeland)
20-06-2016
10

goede afspraken en inlichtingen.

Service
Louis den Brok (5341bc Begijnenstraat 45)
16-06-2016
10

Al mijn ervaringen zijn 100% positief.

Verkoop
Dhr. L. Kuijpers (Oss)
15-06-2016
10

Service, klantvriendelijk en vakbekwaam

Service
Th. van Schaik (Ravenstein)
15-06-2016
9

zeer vriendelijke ontvangst aan de receptie,vakkundige toelichting m.b.t. onderhoud en reparatie.
geen verrassingen in de vooraf opgegeven prijs.

Service
Anoniem
10-06-2016
7

vriendelijk, maar soms vergeetachtig

Service
Anoniem
08-06-2016
9

Prima afhandeling

Verkoop
Igno van Heijst (Heesch)
01-06-2016
9

Goede manier van verkopen, goed luisteren en er op in spelen. En als de auto gekocht is een goede na service!

Service
Mevr. E.P.van Hoorn (OSS)
25-05-2016
8

Omdat ik correct, tevreden en beleefd geholpen word.

Service
Nico Willemse (Oss)
25-05-2016
10

Dealer komt al zijn afspraken na , uiterst klantvriendelijk, en zeer bekwaam

Service
marcel van niftrik (oss)
24-05-2016
8

Gewoon prima in orde

Service
Ton Verschuur (Lith)
19-05-2016
9

er wordt mee gedacht over reparaties, attent personeel, goede monteurs

Service
Ies en Lenie Brands (Geffen)
18-05-2016
9

Wij zijn zeer tevreden

Service
Anoniem
13-05-2016
8

Zij laten altijd zien dat zij begrijpen dat zij er zijn voor de klant, en niet andersom. Dat geldt voor de receptie, de garagechef, en ook voor de verkoopstaf. De vraagprijzen voor de auto's vind ik hoog, maar de servicerelatie bevalt mij heel goed.

Service
cmm van ballegooij (oss)
13-05-2016
10

goed gevoel

Service
Anoniem
09-05-2016
7

receptie personeel ben ik tevreden over

Verkoop
Anoniem
04-05-2016
9

Alles is naar mijn mening gegaan zoals wij gewild hebben

Service
Jan Valentijn (Oss)
04-05-2016
9

Vriendelijk, behulpzaam, en tijdig gebeld over onvoorziene kosten.

Verkoop
Anoniem
04-05-2016
9

Alles is naar mijn mening gegaan zoals wij gewild hebben

Service
Bart van Horssen (Berghem)
29-04-2016
9

Netjes en betrouwbaar

Service
cor draad (grave)
29-04-2016
9

ben daar goed tevreden over als er wat is word het opgelost naar mijn volle tevredenheid

Service
Anoniem
29-04-2016
9

Perfect

Service
Ilse Cuppen (Uden)
22-04-2016
10

Vriendelijk personeel, hele goede service, je wordt goed geholpen zowel bij de aankoop als daarna. Ze geven naar mijn mening net even meer dan je verwacht, dus top!

Service
Anoniem
22-04-2016
9

ben zeer tevreden over service.

Verkoop
Cootje Buisman (Amsterdam)
22-04-2016
10

We zijn bijzonder klantvriendelijk geholpen. Ook zijn we breed geïnformeerd over Toyota, en met name de voordelen van de Yaris Hybride. Zo goed zelfs dat we een andere uitvoering hebben gekozen dan vooraf gedacht.

Service
Anoniem
14-04-2016
7

Ik voel mij niet meer gewaardeerd als zijnde ruim 10 jaar klant bij dezelfde dealer. Bezoek afgelopen jaar bij het zoeken naar een leuke tweedehandse auto voor mijn dochter (dus een nieuwe klant aandragen) en de zoektocht naar een nieuwe tweedehandse auto voor mij, heeft een negatief gevoel opgeroepen bij de prijs onderhandeling. Bij een andere dealer kreeg ik een aanzienlijk beter bod voor een leuke auto voor mijn dochter, en ook wanneer ik daar een auto zou kopen. U zult begrijpen dat dit nogal vreemd overkomt dat je dus bij je eigen dealer steeds moet onderhandelen voor een betere prijs, en je bij een nieuwe dealer, een bod krijgt waarbij je haast niet meer hoeft te onderhandelen omdat deze al zo scherp is. Wellicht is het beter om om de 2 a 3 jaar eens te wisselen van dealer.

Service
Der. M v Valkenburg (OSS)
13-04-2016
8

netjes correct en alle vragen worden altijd beoordeeld

Service
Harry Faassen (Oss)
13-04-2016
8

Goede service en betrouwbaar

Service
fam. van Boekel-Molenaar (Megen)
06-04-2016
10

Wij hebben onze beide Toyota's gekocht en in onderhoud bij deze dealer en zijn zeer tevreden. De service is klantgericht, vriendelijk, meedenkend, betrouwbaar en deskundig. We rijden de auto's al 11 en 15 jaar zonder problemen.

Service
Anoniem
30-03-2016
10

Door personeel vriendelijk en snel geholpen zoals gewoonlijk.

Service
Anoniem
29-03-2016
10

Komen afspraken na. Kunt gelijk terecht met evt problemen of advies.

Service
J. Pigmans (Oss)
29-03-2016
10

Goede service, vriendelijk en je wordt van tevoren opgebeld als de kosten te hoog oplopen.

Service
Anoniem
24-03-2016
9

klantvriendelijk, optimaal verstrekken van informatie vooraf, de technische afwerking is altijd in orde en de timing prima.

Service
Babs Depenbrock -Ruijters (Oss )
23-03-2016
8

Sinds 2 jaar een occasion toyota prius van deze dealer en helaas veel van buitenaf komend onheil (hagelschade,aanrijding,ruitschade) gehad wat gelukkig goed verzekerd is en iedere keer goed opgelost is bij de dealer . De auto zelf bevalt zeer goed de verkoper heeft niet gelogen het is echt een hele fijne auto . Bij verzekerde schadeherstel een mooie huurauto gekregen voor drie dagen en bij ruitschade de leenfiets mogen gebruiken ,goede service!

Verkoop
Antoon van Schadewijk (Sint Agatha)
23-03-2016
8

Mooie binnenkomst .Veel auto,s in de zaak aanwezig.Kan men een goede keuze maken.

Service
mevr R Nijhuis (oss)
23-03-2016
9

Zeer deskundig en heel erg vriendelijk.

Service
Anoniem
17-03-2016
8

snelle service door betrouwbaar en vriendelijk personeel.
betrouwbare auto, nooit problemen

Service
Anoniem
17-03-2016
8

vriendelijk goede uitleg over de reparaties en wat zijn de mogelijk heden

Service
g romme (heesch)
16-03-2016
10

Alles goed ontvangst reparatie afhandeling

Service
Anoniem
16-03-2016
10

Perfecte service en goed personeel.

Service
Gerrie van Schaijk (Heesch)
16-03-2016
9

Erg vriendelijk, grote mate van service, houden zich aan afspraken.

Service
Anoniem
16-03-2016
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede uitleg vooraf en achteraf en goede service (wegbrengen en ophalen service vind ik erg belangrijk)

Service
Anoniem
04-03-2016
8

klantgericht, vriendelijk, afspraken worden nagekomen

Service
FA Smits ("s-Hertogenbosch)
02-03-2016
9

alleen mijn navigatie hebben ze vorig jaar ge update maar dit hadden twee maanden voordat de auto drie jaar zou worden zoals u heeft aan gegeven.

Service
Anoniem
25-02-2016
9

Zeer betrouwbaar en correct

Service
Annemieke Fleskens (Uden)
24-02-2016
10

Service is uitstekend en vriendelijk personeel !!! Vandaar een 10.

Service
T.J. Maigret (Oss)
19-02-2016
7

Service kan beter en communicatie over algemene service, onderhoud en garantie kan beter

Service
Anoniem
17-02-2016
8

eind oordeel ruim voldoende en tevreden stellend

Service
Frans den Ouden (Boxtel)
17-02-2016
9

Altijd correct en netjes behandeld. Service met hoofdletter S.

Service
m van hoorn (oss)
17-02-2016
6

heb een piepend geluid smorgens bij het weg rijden en dit elke keer tijdelijk verholpen dus niet definitief en het is erg hinderlijk.

Verkoop
J.G. van Haren (Oss)
17-02-2016
10

Grote klantvriendelijkheid en de bereidheid om de klant optimaal tevreden te stellen

Verkoop
Anoniem
17-02-2016
9

We worden professioneel, kundig en snel geholpen. Een goede reden om terug te gaan naar deze dealer. Waarom geen 10? Dan zou het perfect moeten zijn. Dat is het bijna...

Service
Anoniem
10-02-2016
9

Vriendelijk, mee denkend en een goede service!

Service
Anoniem
10-02-2016
8

Omdat ik had aangegeven dat ik mijn auto niet kan missen gezien mijn werk, heb ik vervangend vervoer gekregen in de vorm van een zowat nieuwe toyota! Super tof om daarin te mogen rijden. Als nieuwe klant heb ik een bon gekregen voor een gratis wasbeurt en een pasje met allerlei voordelen.
De service is helemaal top en ze hebben de auto keurig gemaakt. Tot mijn verbazing had mijn auto wasbeurt gekregen en heb ik gratis een nieuwe antenne gekregen! Helemaal top!

Service
Anoniem
05-02-2016
8

het is genoeg

Service
Anoniem
27-01-2016
10

De onderhoudsbeurt is naar volle tevredenheid uitgevoerd. De persoonlijke attentiepunten zijn naar wens uitgevoerd en is verder aan voldaan. Goede uitleg met verklaringen over de uitgevoerde werkzaamheden door baliemedewerker. Klantbehandeling naar volle tevredenheid. Kortom: Ik kom de volgende keer zeker weer terug!

Service
mw Van Leeuwen (Oss)
27-01-2016
8

deskundig, vriendelijk, persoonlijk

Service
j toonen (oss)
27-01-2016
9

prettig en ""to the point""

Service
Anoniem
27-01-2016
8

een 9 of 10 geef ik nooit

Verkoop
Johan Heinink (Schaijk)
25-01-2016
9

prettig zaken doen

Verkoop
Spare Rib Express den bosch (Oss)
25-01-2016
10

Zeer tevreden, erg behulpzame medewerkers. Altijd paraat als ik zonder een auto zit of wat dan ook kortom dat is wat ik nodig heb voor mijn bedrijf ik kan altijd door! Netjes mensen.

Verkoop
Anoniem
25-01-2016
10

Bij het zoeken naar een nieuwe auto met leasecontract hebben we alle hulp en uitleg van de verkoper gekregen, waardoor we met tevredenheid de juiste auto hebben gevonden. Ook de service was bijzonder goed met een persoonlijke benadering welke wij als prettig hebben ervaren.

Service
Dhr.G. van Boxtel (Oss)
20-01-2016
9

Met alles zeer tevreden

Service
kluytmans (oss)
20-01-2016
8

alles goed

Verkoop
Gerard Vullings (Oss)
18-01-2016
10

Goede service, wordt naar je geluisterd, heel vriendelijk

Service
H.v.d.Wielen (Oss)
14-01-2016
10

altijd een correcte en vriendelijke behandeling

Verkoop
Dhr. Roos (Oss)
13-01-2016
10

Iedereen is zeer vriendelijk en behulpzaam. Doen moeite voor je en proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Service
J. van Lith (Oss)
13-01-2016
9

zeer tevreden over het totale plaatje

Service
G v Zutphen (Heesch)
06-01-2016
9

altijd netjes te woord staan ,en op mijn vragen een vriendelijk antwoord krijg

Service
Dhr.Jan Verhoeven. (Oss)
04-01-2016
10

Omdat alles 100 procent is.

Service
P.Jansen (Oss)
30-12-2015
9

Je kunt er altijd binnenlopen en wordt dan altijd te woord testaan

Service
Nol Reuser (Lith)
30-12-2015
9

PRIMA!!

Service
Mari van Kasteren (Sint-Michielsgestel)
30-12-2015
9

deze garage heeft mij perfect geholpen nadat mijn eigen dealer mij in de steek liet.

Service
Anoniem
30-12-2015
8

Vriendelijk personeel

Service
Jos Gijsbers (Berghem)
23-12-2015
9

Goede Service
Fijne mensen