Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

517 commentaren van in totaal 517 beoordelingen
Service
Henny Kling (Wijchen)
16/05/2018
10

De uitstraling van het bedrijf is gastvrij en de mensen zijn dit ook (Brabantse vriendelijkheid)

Service
Jan Willem Boon (Oss)
14/05/2018
10

ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik als klant bij van Boxtel Oss wordt benaderd en behandeld. De mensen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Voor extra reparaties komt men altijd overleggen. Kortom een prima dealer.

Service
W. T. Heijmans
09/05/2018
8

In mijn ogen is alles goed en verder is het een kwestie van vertrouwen

Verkoop
Cilia- Henk van de Coolwijk (Ravenstein)
08/05/2018
10

Vriendelijk en deskundig personeel, ik had een plaatje voor de tom-tom en wist het niet goed te plaatsen, chef werkplaats wel.

Service
Mevr. S. Ligthart (Oss)
07/05/2018
10

Vriendelijke, klantgerichte houding van iedereen, zowel van werplaats- als van baliemedewerkers. Prettig en adekwaat overleg over eventuele vervangingen. Je krijgt de auto weer piekfijn mee.

Service
P. Van Venrooij
02/05/2018
8

Klantgericht, in oplossingen denkend bedrijf. Vooraf duidelijke afspraken en bij afwijken altijd vooraf overleg.

Verkoop
Appeldoorn (Tiel)
25/04/2018
10

Goed bedrijf met een super verkoper echt top .

Verkoop
Jos van heeswijk (Mill)
25/04/2018
9

Ik ben keurig geholpen

Service
Marcel van niftrik (Oss)
25/04/2018
9

Zowel ontvangst als afhandeling Servicebeurt prima.

Service
E. van Litsenburg (Oijen)
20/04/2018
8

Word altijd prettig en vriendelijk geholpen door het personeel.

Service
Mw.J.lammerts (Oss)
18/04/2018
10

deze herhaling is overbodig. zie toch de eerdere punten.

Service
grunsvenl (berghem)
16/04/2018
10

heel tevreden

Service
Mieske Francissen (Balgoy)
11/04/2018
9

Prettig en betrouwbaar vriendelijk personeel. Goede service.

Service
Mevr. H. Doorremalen (Megen)
05/04/2018
8

De laatste 2 keer ben ik zee correct behandeld en werd mij veel rompslomp uit handen genomen

Service
Weststrate (Oss)
05/04/2018
9

Klantvriendelijk en goeie service

Service
Wim van de Wiel (Berghem)
05/04/2018
10

Wij zijn zeer tevreden over de wijze van communicatie met ons als klant en de verrichte werkzaamheden worden netjes uitgevoerd waarover wij eveneens zeer tevreden zijn.

Service
F. Jansen (Oss)
28/03/2018
10

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Werk wordt netjes en goed uitgevoerd. Prettige en vrouwvriendelijke garage.

Service
M. Van Dinther (Uden)
28/03/2018
9

Zeer tevreden over hoe ik zelf wordt behandelt en ook hoe er met m'n auto wordt omgegaan.

Service
Peter van den Boogaard (Oss)
28/03/2018
8

Betrouwbaar, van tevoren prijs bekend. Sociale ontvangst. Meedenkend.

Service
Sandor Palfi (Gewande 13 5236BG 's-Hertogenbosch)
28/03/2018
10

Snel, precies en klantvriendelijk dealer

Service
Jo Vermeulen (oss)
26/03/2018
10

klantvriendelijk en betrouwbaar!

Service
Mevrouw RIANNE Nijhuis (Oss)
21/03/2018
9

Zeer tevreden uiterts correct en vriendelijk.

Service
Richard van Baal (oss)
16/03/2018
10

Het gehele bedrijf wordt professioneel geleid. Het personeel is klantvriendelijk en komt gemaakte afspraken goed na. Daarnaast zijn ze deskundig op hun vakgebied. Kortom een bedrijf waar je met een gerust hart een auto kunt kopen en een waarborg hebt wanneer je auto daar in onderhoud wordt gegeven en gehouden.

Service
De Bijl (Oss)
07/03/2018
10

Vriendelijk personeelVakkundig personeelSnelle service

Service
dhr.l.m.a.valentijn (stuw 10 5345rt oss)
07/03/2018
10

tevreden over service en behandeling die ik als positief ervaar

Service
Fam. van der Doelen (Den Bosch)
07/03/2018
10

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. De medewerkers zijn erg vriendelijk, bekwaam en behulpzaam. Een aanrader.

Service
Jjm swagemakers
07/03/2018
9

Betrouwbaar

Service
Noud van Hoorn. (Nistelrode.)
07/03/2018
9

Ik vind dat een negen een heel goede indruk weergeeft over het bedrijf.

Service
H.W. Jansen, dhr. (Berghem)
28/02/2018
8

goed product, prima service, vriendelijk personeel

Service
Nol Reuser (Lith)
28/02/2018
9

al jarenlang uitstekende service!!

Service
Anya van Hal (Uden)
15/02/2018
10

Goede service, klantvriendelijk

Service
Frans den ouden (Boxtel)
14/02/2018
9

Ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid bij deze garage. Rijdt er voor van Boxtel naar Oss dus dat zegt al wat. Heb zelfs ooit gebak voor het personeel meegebracht omdat ik zo tevreden ben..

Service
huub van tuijl (oss)
09/02/2018
10

vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam personeel

Service
De heer van Tilburg (Oss)
07/02/2018
10

Altijd vriendelijk en we worden áltijd netjes behandeld

Service
Henny Kling (Wijchen)
07/02/2018
10

Je wordt zeer vriendelijk en netjes behandeld als klant

Service
Mariet
07/02/2018
10

behulpzaam en goede service proberen zelfs zonder afspraak je te helpen als je met een probleem op belt. Dan kun je meteen komen. Dat is top.

Service
Bart van Horssen (Berghem)
24/01/2018
9

klantvriedelijk Betrouwbaar

Service
HJW van der Wielen (Oss)
24/01/2018
9

Ben al meer dan 25 jaar een zeer te vrede vaste klant!

Service
Anoniem
10/01/2018
10

Je wordt vriendelijk ontvangen en behandeld

Service
Anoniem
10/01/2018
9

omdat afspraken, service en vriendelijkheid belangrijk zijn.

Service
M. van den Heuvel (OSS)
10/01/2018
10

Goede service, meedenkend. Bedankt voor de hulp bij de snelle reparatie van mijn startmotor

Verkoop
A. van Rooij
29/12/2017
10

Een zeer klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf, gemaakte afspraken worden goed nagekomen en als er vragen zijn is er een goede terugkoppeling.

Service
Anoniem
22/12/2017
9

Voor de goede service en hartelijkheid

Service
A. Bekker (Oss)
20/12/2017
10

Zeer goede service, vriendelijke medewerkers, zeggen allemaal gedag. En mijn auto wordt natuurlijk goed onderhouden

Service
Harry vd Ven
19/12/2017
8

Gemaakte afspraken en communicatie zijn voor mij net zo belangrijk als voor het Autobedrijf zelf. Eventuele wijzigingen in te maken onkosten worden eerst overlegd voordat men gaat uitvoeren. Een nette manier van werken.Na afloop van de reparaties kreeg ik bovendien een schonere auto terug dan ingeleverd. Ik ben een zeer tevreden klant.

Service
Anoniem
13/12/2017
10

Een zeer goede service en zeer klantvriendelijk. Als er problemen zijn met de auto worden we meteen geholpen. Reparatiekosten worden meteen vermeld, wat heel fijn is en als het bedrag veranderd is het meestal omdat het goedkoper uitvalt. Ook bij het kopen van een auto is de service goed. Nemen de tijd, dringen niets op. De service pas is ook ideaal.

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Zijn zeer klantvriendelijk

Service
Ton Gloudemans (Geffen)
13/12/2017
8

fijne garage goede service vriendelijke mensen.

Service
Wim.Lammers. (Schaijk)
12/12/2017
9

Gedurende de afgelopen 15 jaar heb ik een goede ervaring met deze dealer. Zowel wat aankoop betreft als reparaties. Reparaties op tijd en goed uitgevoerd. Uitgebreid van te voren geïnformeerd over de aard van de uit te voeren reparaties en de daaraan verbonden kosten, en eventuele alternatieven.Vertrouw volkomen op dit bedrijf. Ik geef een cijfer 9 , omdat een 10 voor " Onze Lieve Heer" is , zoals het gezegde luidt.

Service
Harrie van Schaijik (Berghem)
07/12/2017
9

net

Service
J van de Wal (Berghem)
07/12/2017
9

prima zaak vertrouwen en anticiperen op klantwens

Verkoop
wil van geffen (Oss)
06/12/2017
10

service -vriendelijke medewerker alles is oke

Service
A. van Grinsven (Oss)
04/12/2017
10

We hebben altijd goede ervaringen met deze dealer. We worden altijd keurig geholpen en de medewerkers nemen altijd de tijd om je te woord te staan

Service
G.v. Zutphe (Heesch)
30/11/2017
10

zeer netjes ontvangen en een prima service

Service
Anoniem
29/11/2017
8

ze zijn heel vriendelijk, komen de afspraak goed na, wij zijn zeer tevreden hoe we behandeld worden.

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Je wordt altijd correct behandeld, erg klantvriendelijk en duidelijk

Service
Dhr.Gérard Hoevenaars (Heesch)
29/11/2017
10

zeer prettig om daar te komen,geeft een zeer betrouwbaar gevoel,in 11 jaar nog nooit een discussie gehad,top.

Service
Henk Verhagen (Nijmegen)
29/11/2017
9

Mijn stukgereden winterband werd ten snelste vervangen door een nieuwe. Na enkele dagen (korter dan de verwachte levertijd van vijf dagen) kon ik al terecht door adequaat rondbellen van de medewerkers. Terwijl ik door de receptie werd geïnformeerd dat de band geleverd was, ging de werkplaats al aan de slag om de nieuwe band op de velg te leggen. Dat betekende een ultrakorte wachttijd toen ik eenmaal in Oss was aangekomen. De kosten waren exact zoals vooraf besproken. Hulde aan het team.

Service
theo smits (heesch)
29/11/2017
10

gewoon zeer tevreden

Service
Andrew Smock (Uden)
08/11/2017
10

Eerlijke en vriendelijke medewerkers. Werkzaamheden op tijd uitgevoerd. Duidelijk afspraken.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Een betrouwbare garage, gen klachten.

Service
K landman (Ravenstein)
08/11/2017
9

Perfecte garageNu nog een bank voor te wachten in de zon

Service
K Landman (Ravenstein)
08/11/2017
9

Perfect nu nog een bank buiten voor het wachten in de ZonDe oude koffiecorner was prettiger meer beschut

Service
Anoniem
01/11/2017
6

Over de werkplaats en receptie niks verkeerd te zeggen. Ze doen wat in hun mogelijkheden ligt. De verkoper houdt zich totaal niet aan de afspraken. Is in mijn ogen compleet Toyota onwaardig. En raadt iedereen af om met deze persoon zaken te doen .(Dit hebben wij ook besproken met een andere verkoper en manager en deze verkoper heeft voor ons gedaan wat hij kon en mocht )

Service
Tineke Kuijpers (Uden )
30/10/2017
8

ben zeer tevreden over jullie . Heb een onderhouds beurt en winter beurt laten doen . Heel goed uitgevoerd . Ook de geurtjes zijn verdwenen die al een tijd in de auto hing . Dus complimenten . De auto rijdt weer geweldig . Heel goede ervaringen . Alleen vorige keer was ook mijn auto helemaal schoon van binnen . Misschien heb je gedacht dat het niet nodig was . Ook heb ik in het verleden een auto splinter nieuw gratis mee gekregen omdat ik een uitvaart had in Einhoven . Gratis en voor niks Van buiten was het een nieuwe auto. Bedankt jullie zijn een goed garage .

Service
Astrid van Koersveld (Schaijk)
27/10/2017
10

Vriendelijke behandeling altijd correct en een zeer goede service

Verkoop
Petra Kuijpers (Oss)
26/10/2017
10

Vriendelijk, aardig en betrouwbaar personeel. De verkoper met wie ik in gesprek ben geweest betrok mijn zoontje van 4 op een leuke manier bij het gesprek.

Service
Anoniem
23/10/2017
7

Weet wie de vaste klanten zijn!

Service
Anoniem
19/10/2017
9

Het is een goede garage.

Verkoop
Anoniem
11/10/2017
9

Betrouwbaar, Eerlijk, goede service, Bijna altijd terecht

Service
dhr.a.giesendorf (oss)
27/09/2017
10

ze doen wat ze beloven en binen de afgesprokentijd

Service
Anoniem
19/09/2017
10

alles was goed een hele goede behandeling alles netjes doorgegeven

Service
G.J van der Zeijden (Oss)
15/09/2017
10

word er goed geholpen, service is goed. en ze zijn er klantvriendelijk. tevens over eventuele reparatie's word er ook geadviseerd of het direct moet gebeuren of dat het er aan zit te komen. en het later alsnog gedaan kan worden.

Service
Dia Mulders (Lith)
13/09/2017
9

Fijne mensen aan de helpdesk, contact met de monteurs prima. Zeker als men de klant van te voren inlicht over meerwerk en evt. kosten. Prima. Ik ben zeer tevreden!

Verkoop
Theo van Schijndel (Oss)
06/09/2017
10

we zijn er altijd vriendelijk geholpen en komen er graag tot klant

Service
Wim Wientjens (Ravenstein)
31/08/2017
10

zoals eerder gezegd : altijd correct behandeld.

Service
Anoniem
23/08/2017
8

ik ben redelijk tevreden

Verkoop
Anoniem
22/08/2017
10

Uitstekende dienstverlening

Verkoop
Anoniem
17/08/2017
10

Betrouwbaar, altijd vriendelijk personeel, snelle hulp, doen wat ze zeggen, en goed overleg.

Service
Dhr A.v.Kessel (Oss)
16/08/2017
10

Fijne garage met vriendelijk personeel en kwaliteit.

Service
Ben de Groot (Teeffelen)
15/08/2017
7

Onderhoud prima, personeel aan de balie vriendelijk, maar communicatie rammelt aan alle kanten! Ik ga dit persoonlijk opnemen met het baasje van de receptie!Verder vind ik de verkopers passief of onzichtbaar: Zo ga je geen andere auto aan mij verkopen!

Service
G.Janssen
10/08/2017
9

Goede bediening en vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
04/08/2017
9

Altijd behulpzaam, vriendelijk en goede service.

Service
Mevrouw Heutink
02/08/2017
10

Onze ervaring is dat de medewerkers zeer klantvriendelijk zijn en een zeer snelle en goede service verlenen

Service
Anoniem
27/07/2017
8

I.v.m. het slechte weer kreeg ik gratis een leenauto mee.

Service
Gerard Joosten
27/07/2017
9

Dit bedrijf houdt rekening met mijn wensen

Service
Anoniem
26/07/2017
7

De prijs voor een onderhoudsbeurt is aan de hoge kant!

Verkoop
C de Koning (Oss)
26/07/2017
10

Ik kom al jaren bij dit bedrijf en het eerste feit dat mij ontevreden zou maken, moet nog gebeuren. In een woord, Perfect

Service
Lou Verstraeten ('s-Hertogenbosch)
26/07/2017
10

Wij zijn buitengewoon tevreden over de service, kundigheid en vriendelijkheid van iedere medewerker van Van Boxtel Oss

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Goed, klantvriendelijk, bekwaam

Service
Anoniem
24/07/2017
9

10 service is uitstekend helaas nieuw balie medewerker maar ook deze denkt mee.

Service
Franky van balveren.
24/07/2017
8

Ben goed tevreden.

Service
Hans Buuts (Berghem)
24/07/2017
9

Er zijn altijd nog verbeteringen mogelijk, zoals prijsopgave vooraf.

Service
Willem de Graaf (Schaijk)
24/07/2017
10

Als je een vakkundige, prettige en betrouwbare garage zoekt, heb je die hier gevonden

Verkoop
Anoniem
19/07/2017
9

Je bent hier écht koning(in)!! Prettige, ontspannen relatie klant- verkoper.
Er is totaal geen druk om snel te beslissen, nee: neem er je tijd voor!
Geen enkele vraag blijft onbeantwoord en men blijft ten alle tijden beschik-
baar mochten er nog vragen zijn!
Een bedrijf zoals we het graag zien: respectvol!

Verkoop
Anoniem
19/07/2017
10

Afspraken zijn volledig nagekomen.

Verkoop
Anoniem
17/07/2017
10

zeer vriendelijke mensen en een goede service

Verkoop
Wim van de Wiel (Berghem)
13/07/2017
10

Zij proberen om je als cliënt te helpen en mee te denken.

Verkoop
j timmermans (oss)
12/07/2017
10

Goede service

Service
Anoniem
05/07/2017
9

Klantvriendelijk, snel en correct handelen

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
10

Uitstekende dealer, vriendelijk personeel. Komen gemaakte afspraken na.

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
8

ik ben al 30 jaar tevreden met mijn garage anders was ik al lang weg gegaan

Service
J. De Jong
21/06/2017
9

Zeer prettig bedrijf! Houdt zich aan de afspraken, communiceert prettig. Bij onderhoud kreeg ik ook contact met monteur rechtstreeks, zodat je het echt even over de auto kan hebben. Prima, klantgerichte oplossing van een probleem dat niet meteen was gevonden. Het zal elders vast wel iets goedkoper kunnen, maar ik vind dit de meerprijs zeer waard. Na de plezierige aanschaf van de auto was dit eerste onderhoud met een paar garantiedingetjes ook meer dan conform verwachtingen. Top!

Service
Mevr. M.E.G.M Ruijs-Brants (Oss)
21/06/2017
10

Duidelijke afspraken, precieze prijsopgave, direct contact mocht e.e.a. veranderen wat tijdsduur en/of prijsafspraken betreft, perfecte service (een auto meegekregen i.v.m. onverwachte omstandigheden)

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
9

Goede service en goede contacten ook nazorg.
Meedenken in oplossingen en mogelijkheden.

Service
Anoniem
20/06/2017
10

Zeer klantvriendelijke en professionele service. Prettige wachtruimte in de mooie showroom.

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
10

Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel. We zijn zeer tevreden over verkoop en onderhoud!

Service
J.M. (Schaijk)
20/06/2017
9

Fijn correct en vriendelijk personeel.
Alles ziet er netjes uit, en afspraken lopen op tijd.

Verkoop
Anoniem
19/06/2017
9

Een hele fijne nieuwe Yaris gekocht en feestelijk opgehaald!
Fijn geholpen door de verkoper en andere collegas.

Service
Anoniem
08/06/2017
10

vriendelijk goed luistert naar mijn vragen een fijn bedrijf

Service
Dhr Akkermans (Oss)
07/06/2017
10

Zeer tevreden over mijn laatste bezoek aan de dealer goed advies en behulpzaam personeel

Verkoop
Anoniem
06/06/2017
10

Snel en vriendelijke geholpen bij de aankoop van de nieuwe auto.

Service
M.W.j. Brouwer (Megen)
06/06/2017
9

Vriendelijke en behulpzame receptie. Werzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd door de werkplaats. Meerwerk telefonisch met mij kortgesloten.

Service
W.J.Wolsing Dhr. (Heelsum)
24/05/2017
9

Gewoon goed.

Service
Anoniem
18/05/2017
8

correct en vriendelijk

Service
Anoniem
18/05/2017
9

Vakmanschap, prima service waarbij rekening gehouden wordt met mijn wensen, betrouwbaar.

Service
Anoniem
17/05/2017
9

Zeer vriendelijk, vakkundig.
Nooit opgedrongen.
Betrouwbaar

Service
Paul Reitsma ('s-Hertogenbosch)
17/05/2017
8

Wat een verrassing als er op maandag ipv een kleine Aygo een C-HR klaarstaat als vervangend vervoer tijdens de beurt van mijn Prius. 2 vliegen in één klap. Service en proefrit. Aangeboden door een zeer vriendelijke receptionist.
Beurt is naar volle tevredenheid uitgevoerd op basis van vooraf gegeven prijsopgave. Wat tegenviel waren bijkomende kosten waarover ik overigens keurig tevoren werd geïnformeerd. Grappig is dat er kaartje van monteur in je auto klaarhangt.
Dan stap je toch tevreden uit die begerenswaardige C-HR weer in je prima Prius.
Op naar de volgende beurt, gelukkig pas over 15000 km.

Service
Dhr C.P. Claessen (Berghem)
12/05/2017
9

Zeer goede service en vlotte behandeling aan de balie.

Verkoop
H. van Lier (Oss)
11/05/2017
10

Prima ervaring met de garage

Service
H.H.A.M van Gestel (Berghem)
10/05/2017
9

Goede afspraken, goede service en klantgericht.

Verkoop
J. F. Jansen (Oss)
10/05/2017
10

Er is goede voorlichting, men luistert prima en denkt mee. De service is goed en vrouwvriendelijk.

Verkoop
Dhr. Hassan Kabal (Maintec) (Den Haag)
26/04/2017
10

Top bedrijf met vriendelijk personeel!

Service
Anoniem
24/04/2017
10

De klantvriendelijkheid en service zijn optimaal.

Service
Anoniem
21/04/2017
8

Service is goed

Service
Anoniem
20/04/2017
9

Klantvriendelijk, goede service, bij problemen is er altijd een oplossing.

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Vriendelijk, netjes en correct geholpen. Prijs, kwaliteit was goed!

Service
Anoniem
18/04/2017
8

prettig en vakkundig personeel. Goed uitgevoerde reparaties en beurten aan auto.

Service
Anoniem
18/04/2017
10

Auto aangeboden voor een onderhoudsbeurt en werkzaamheden vanwege een "terugroepactie". Van tevoren heldere afspraken gemaakt over de uit te voeren werkzaamheden. Alles werd correct afgehandeld en tussendoor is er ook overleg gevoerd in verband met eventueel uit te voeren extra werkzaamheden. Ook prettig om als alternatief vervoer een fiets aan te bieden. Gewoon doen wat er verwacht wordt lijkt makkelijk, maar dat is zeker niet zo. Ga zo door, maar blijf ook zoeken naar verbeterpunten.

Service
Th. van Schaik (Deursen- Dennenburg)
12/04/2017
9

onze ervaring met autobedrijf Jos van Boxtel te Oss zijn meer dan goed te noemen m.n. voor wat betreft klantvriendelijke benadering,
uitstekende service en de stiptheid waarmee alle afspraken worden nagekomen.

Service
Mvr. I. Meenderink (Berghem)
06/04/2017
10

Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van deze dealer.
We worden altijd snel en klantvriendelijkheid geholpen!

Service
am lagarde (oss)
05/04/2017
9

goed onthaal en corecte afhandlng

Service
Anoniem
05/04/2017
8

Ik ben over het algemeen tevreden

Service
Tcm van der Linden (Oss)
05/04/2017
10

Zeer klant vriendelijk,word netjes geholpen ,is niks te Veel,als je iets vraagt
Toppie

Service
van Boekel (Megen)
05/04/2017
10

Deskundig, klantgericht, vriendelijk, denken mee en hoge kwaliteit van de service van de auto!

Service
Anoniem
03/04/2017
9

Ik ben erg tevreden over de ontvangst en de correctheid van de mensen aan de receptie. Bij problemen met mijn accu ben ik zeer snel geholpen. Ook dat zij soms bij een kleinigheidje uit service dit oplossen zonder extra kosten. Dat gaat dan over de mensen uit de werkplaats. Ook daar ben ik erg tevreden over.

Service
Dhr. J.C.M. Pigmans (Oss)
30/03/2017
10

Service 100%, en vriendelijk personeel.
Ik raad iedereen een Toyota aan.

Service
Anoniem
28/03/2017
8

gewoon tevreden

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Kan dealer aan iedereen aanbevelen. Nog nooit een slechte ervaring gehad.

Service
G Westerhof
16/03/2017
10

Altijd behulpzaam. ..duidelijk..fijn bedrijf

Verkoop
Mevr. Suppers (Schaijk)
16/03/2017
8

Goed ontvangen, wij voelden ons meteen een gewaardeerde klant en echt op ons gemak.

Verkoop
Anoniem
06/03/2017
10

Mooi bedrijf met capabele verkopers. Correcte informatie en niet opdringerig. Ik zou iedereen aanbevelen om hier hun Toyota te kopen.

Service
Anoniem
01/03/2017
10

Nette garage met vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Han Jansen (Berghem)
01/03/2017
9

Goed bedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen, zowel technisch als commercieel

Service
Anoniem
22/02/2017
8

Betrouwbaar en kundig.

Service
Jeanne Kramer (Oss)
22/02/2017
10

De mensen zijn vriendelijk . Helpen je snel en leggen goed uit wat ze gaan doen. En wat het eventueel gaat kosten.

Service
l.m.a. valentijn roepnaam bart (stuw 10 5345rt oss)
22/02/2017
10

tevreden over klantvriendelijkheid ook over eventueel vervangend vervoer

Verkoop
Spare Rib Express
22/02/2017
10

Wij bezorgen al jaren onze producten met de auto's die we aanschaffen bij Jos Van Boxtel in Oss. Kwaliteit en efficiëntie is voor ons zeer belangrijk. Jos van Boxtel in Oss zorgt daar ook voor! Goede service, snelle gang van zaken en voor mij als ondernemer het allerbelangrijkste ze zijn klantgericht ingesteld. Ze luisteren naar je wensen, denken met je mee..ze ondersteunen en helpen me met alles zodat ik gewoon door kan gaan met mijn werk! Kortom zeer tevreden.

Service
Anoniem
20/02/2017
10

zeer vriendelijk, goede sfeer ,prettige binnenkomst ,kort alles is goed zelfs voor mn kleinkinderen als ze erbij zijn dikke duim omhoog

Verkoop
Anoniem
14/02/2017
10

Goede service

Verkoop
Henk(LWM) van Bergen (Uden)
14/02/2017
10

vriendelijk, zorgvuldig en betrokken

Verkoop
H.J.M van Zuijlen (Schaijk)
29/12/2016
9

Zeer goede service en een 10 impliceert 100%, en dat bestaat niet.

Verkoop
Nico Vd Vorst (Asten)
21/12/2016
10

Dik tevreden met de gang van zaken

Service
FA Smits ("s-Hertogenbosch)
14/12/2016
9

blijf zo doorgaan, en wat ik zeg ben niet te opdringerig naar de klant die komt toch wel

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Werd alle keren vriendelijk te woord gestaan en kan er terecht voor al mijn vragen

Service
Louis Louwrenssen (Oss)
01/12/2016
10

goede service,uitleg ,en goede communicatie

Service
dhr. j. van lith (oss)
23/11/2016
9

Prima verkopers en ander personeel, we hebben al 4 autos daar gekocht en niet alleen toyotas.

Service
HJ.I.Giesendorf (hr.) (Oss)
18/11/2016
9

Keurige ontvangst,duidelijkheid over de te verwachten kosten,attenderen op mogelijk te ontstane defecten

Service
Anoniem
16/11/2016
7

zijn goed bezig

Service
Anoniem
10/11/2016
10

Werd alle keren vriendelijk te woord gestaan en kan er terecht voor al mijn vragen

Service
Anoniem
10/11/2016
10

Goede service,vriendelijk geholpen

Service
Tineke Kuijpers (Uden )
10/11/2016
10

Zeer tevreden vriendelijke mensen. kom er niet vaak Zeer tevreden over mijn auto. Alleen als er iets is met de auto. Grote beurt gehad . Maar er moesten wel nieuwe banden op Er werd in overleg de reserve band Maar met mijn wens rekening gehouden heb ik toch gekozen voor 4 nieuwe banden. jammer dat het moest gebeuren En nieuwe wieldop werd gratis er op gezet. En een leren sleutel hanger is me aan geboden gratis . Mijn hartelijke dank . Er stond op we gaan voor een tien . Moet bekennen dat het echt zo is . Mijn 8 wordt echt een 10

Service
Anoniem
08/11/2016
10

ze kennen ons persoonlijk, pushen niet.
Afspraken komen ze na

Service
Anoniem
08/11/2016
9

Vriendelijk personeel en goede service

Service
Jan Eikholt (Gennep)
22/09/2016
9

prima service ,vakbekwame monteurs, uitstekende behandeling !

Service
Lou Verstraeten (Den Bosch)
22/09/2016
10

Alles werkt hier zoals je graag zou meemaken bij je garage/dealer

Service
Anoniem
21/09/2016
9

Prima service en aardige mensen. Betrouwbaar.

Service
Nol Reuser (Lith)
11/08/2016
9

al enkele tientallen jaren rijd Toyota tot zeer grote tevredenheid e.e.a. is zeker ook te danken aan de perfecte samenwerking met de dealer. Door de receptie altijd correct behandeld, en onderhoud altijd correct uitgevoerd! Ik ben een zeer tevreden (& trouwe!) klant !!

Service
Cor Konings (Appeltern)
10/08/2016
9

prima service, vriendelijk personeel, goede voorlichting over de uit te voeren werkzaamheden.

Service
Anoniem
08/08/2016
9

Ik wordt altijd netjes en correct geholpen.

Service
Franky van Balveren (oss)
05/08/2016
8

vriendelijk.

Service
Anoniem
04/08/2016
9

Correct en vriendelijk

Service
fam.v.tilburg (oss)
04/08/2016
10

spontaan en vriendelijk met duidelijke uitleg.

Service
H.H.A.M van Gestel (Berghem)
20/07/2016
9

Klant gericht en goede service, geen onduidelijkheden en komt afspraken na.

Verkoop
Peter van Hees (Oss)
19/07/2016
10

vakkundig, vriendelijk, spontaan en behulpzaam.

Service
Dhr. W. de Graaf (Schaijk)
14/07/2016
10

Ik kom al meer dan vijfentwintig jaar bij deze dealer en heb nog nooit iets negatiefs ervaren.

Service
m van orsouw (schaijk)
13/07/2016
7

mat niet vervangen
dealer mij gebeld voor een afspraak

Verkoop
Anoniem
06/07/2016
10

Gastvrij, klantvriendelijk, vakkundig, niet opdringerig, meedenkend, niets wordt teveel gevonden, een goed advies.
En ................ gewoon heel aardige mensen. Zij maken Toyota nog betrouwbaarder.
Het verschil met verkopers van andere merken was (te) groot. We hebben tig showrooms bezocht dus wij kunnen wel (be)oordelen.
In elk geval kunnen we een onderbouwde mening geven.
Onze verkoper was behalve verkoper ook nog eens een hele goede adviseur.
Wij hebben nog geen seconde de idee gehad een slechte keuze te hebben gemaakt.

Service
Anoniem
06/07/2016
6

Geen arrogante dealers meer!

Service
A. Aldenhoven (Oss)
22/06/2016
7

Het is een goede dealer.

Service
Anoniem
22/06/2016
9

vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Dhr. E.Dekkers (Nijmegen)
22/06/2016
9

Vriendelijk, deskundig en correct!

Verkoop
Jo Manders (Zeeland)
20/06/2016
10

goede afspraken en inlichtingen.

Service
Louis den Brok (5341bc Begijnenstraat 45)
16/06/2016
10

Al mijn ervaringen zijn 100% positief.

Verkoop
Dhr. L. Kuijpers (Oss)
15/06/2016
10

Service, klantvriendelijk en vakbekwaam

Service
Th. van Schaik (Ravenstein)
15/06/2016
9

zeer vriendelijke ontvangst aan de receptie,vakkundige toelichting m.b.t. onderhoud en reparatie.
geen verrassingen in de vooraf opgegeven prijs.

Service
Anoniem
10/06/2016
7

vriendelijk, maar soms vergeetachtig

Service
Anoniem
08/06/2016
9

Prima afhandeling

Verkoop
Igno van Heijst (Heesch)
01/06/2016
9

Goede manier van verkopen, goed luisteren en er op in spelen. En als de auto gekocht is een goede na service!

Service
Mevr. E.P.van Hoorn (OSS)
25/05/2016
8

Omdat ik correct, tevreden en beleefd geholpen word.

Service
Nico Willemse (Oss)
25/05/2016
10

Dealer komt al zijn afspraken na , uiterst klantvriendelijk, en zeer bekwaam

Service
marcel van niftrik (oss)
24/05/2016
8

Gewoon prima in orde

Service
Ton Verschuur (Lith)
19/05/2016
9

er wordt mee gedacht over reparaties, attent personeel, goede monteurs

Service
Ies en Lenie Brands (Geffen)
18/05/2016
9

Wij zijn zeer tevreden

Service
Anoniem
13/05/2016
8

Zij laten altijd zien dat zij begrijpen dat zij er zijn voor de klant, en niet andersom. Dat geldt voor de receptie, de garagechef, en ook voor de verkoopstaf. De vraagprijzen voor de auto's vind ik hoog, maar de servicerelatie bevalt mij heel goed.

Service
cmm van ballegooij (oss)
13/05/2016
10

goed gevoel

Service
Anoniem
09/05/2016
7

receptie personeel ben ik tevreden over

Verkoop
Anoniem
04/05/2016
9

Alles is naar mijn mening gegaan zoals wij gewild hebben

Verkoop
Anoniem
04/05/2016
9

Alles is naar mijn mening gegaan zoals wij gewild hebben

Service
Jan Valentijn (Oss)
04/05/2016
9

Vriendelijk, behulpzaam, en tijdig gebeld over onvoorziene kosten.

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Perfect

Service
Bart van Horssen (Berghem)
29/04/2016
9

Netjes en betrouwbaar

Service
cor draad (grave)
29/04/2016
9

ben daar goed tevreden over als er wat is word het opgelost naar mijn volle tevredenheid

Service
Anoniem
22/04/2016
9

ben zeer tevreden over service.

Verkoop
Cootje Buisman (Amsterdam)
22/04/2016
10

We zijn bijzonder klantvriendelijk geholpen. Ook zijn we breed geïnformeerd over Toyota, en met name de voordelen van de Yaris Hybride. Zo goed zelfs dat we een andere uitvoering hebben gekozen dan vooraf gedacht.

Service
Ilse Cuppen (Uden)
22/04/2016
10

Vriendelijk personeel, hele goede service, je wordt goed geholpen zowel bij de aankoop als daarna. Ze geven naar mijn mening net even meer dan je verwacht, dus top!

Service
Anoniem
14/04/2016
7

Ik voel mij niet meer gewaardeerd als zijnde ruim 10 jaar klant bij dezelfde dealer. Bezoek afgelopen jaar bij het zoeken naar een leuke tweedehandse auto voor mijn dochter (dus een nieuwe klant aandragen) en de zoektocht naar een nieuwe tweedehandse auto voor mij, heeft een negatief gevoel opgeroepen bij de prijs onderhandeling. Bij een andere dealer kreeg ik een aanzienlijk beter bod voor een leuke auto voor mijn dochter, en ook wanneer ik daar een auto zou kopen. U zult begrijpen dat dit nogal vreemd overkomt dat je dus bij je eigen dealer steeds moet onderhandelen voor een betere prijs, en je bij een nieuwe dealer, een bod krijgt waarbij je haast niet meer hoeft te onderhandelen omdat deze al zo scherp is. Wellicht is het beter om om de 2 a 3 jaar eens te wisselen van dealer.

Service
Der. M v Valkenburg (OSS)
13/04/2016
8

netjes correct en alle vragen worden altijd beoordeeld

Service
Harry Faassen (Oss)
13/04/2016
8

Goede service en betrouwbaar

Service
fam. van Boekel-Molenaar (Megen)
06/04/2016
10

Wij hebben onze beide Toyota's gekocht en in onderhoud bij deze dealer en zijn zeer tevreden. De service is klantgericht, vriendelijk, meedenkend, betrouwbaar en deskundig. We rijden de auto's al 11 en 15 jaar zonder problemen.

Service
Anoniem
30/03/2016
10

Door personeel vriendelijk en snel geholpen zoals gewoonlijk.

Service
Anoniem
29/03/2016
10

Komen afspraken na. Kunt gelijk terecht met evt problemen of advies.

Service
J. Pigmans (Oss)
29/03/2016
10

Goede service, vriendelijk en je wordt van tevoren opgebeld als de kosten te hoog oplopen.

Service
Anoniem
24/03/2016
9

klantvriendelijk, optimaal verstrekken van informatie vooraf, de technische afwerking is altijd in orde en de timing prima.

Verkoop
Antoon van Schadewijk (Sint Agatha)
23/03/2016
8

Mooie binnenkomst .Veel auto,s in de zaak aanwezig.Kan men een goede keuze maken.

Service
Babs Depenbrock -Ruijters (Oss )
23/03/2016
8

Sinds 2 jaar een occasion toyota prius van deze dealer en helaas veel van buitenaf komend onheil (hagelschade,aanrijding,ruitschade) gehad wat gelukkig goed verzekerd is en iedere keer goed opgelost is bij de dealer . De auto zelf bevalt zeer goed de verkoper heeft niet gelogen het is echt een hele fijne auto . Bij verzekerde schadeherstel een mooie huurauto gekregen voor drie dagen en bij ruitschade de leenfiets mogen gebruiken ,goede service!

Service
mevr R Nijhuis (oss)
23/03/2016
9

Zeer deskundig en heel erg vriendelijk.

Service
Anoniem
17/03/2016
8

vriendelijk goede uitleg over de reparaties en wat zijn de mogelijk heden

Service
Anoniem
17/03/2016
8

snelle service door betrouwbaar en vriendelijk personeel.
betrouwbare auto, nooit problemen

Service
Anoniem
16/03/2016
10

Perfecte service en goed personeel.

Service
Anoniem
16/03/2016
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede uitleg vooraf en achteraf en goede service (wegbrengen en ophalen service vind ik erg belangrijk)

Service
g romme (heesch)
16/03/2016
10

Alles goed ontvangst reparatie afhandeling

Service
Gerrie van Schaijk (Heesch)
16/03/2016
9

Erg vriendelijk, grote mate van service, houden zich aan afspraken.

Service
Anoniem
04/03/2016
8

klantgericht, vriendelijk, afspraken worden nagekomen

Service
FA Smits ("s-Hertogenbosch)
02/03/2016
9

alleen mijn navigatie hebben ze vorig jaar ge update maar dit hadden twee maanden voordat de auto drie jaar zou worden zoals u heeft aan gegeven.

Service
Anoniem
25/02/2016
9

Zeer betrouwbaar en correct

Service
Annemieke Fleskens (Uden)
24/02/2016
10

Service is uitstekend en vriendelijk personeel !!! Vandaar een 10.

Service
T.J. Maigret (Oss)
19/02/2016
7

Service kan beter en communicatie over algemene service, onderhoud en garantie kan beter

Service
Anoniem
17/02/2016
8

eind oordeel ruim voldoende en tevreden stellend

Verkoop
Anoniem
17/02/2016
9

We worden professioneel, kundig en snel geholpen. Een goede reden om terug te gaan naar deze dealer. Waarom geen 10? Dan zou het perfect moeten zijn. Dat is het bijna...

Service
Frans den Ouden (Boxtel)
17/02/2016
9

Altijd correct en netjes behandeld. Service met hoofdletter S.

Verkoop
J.G. van Haren (Oss)
17/02/2016
10

Grote klantvriendelijkheid en de bereidheid om de klant optimaal tevreden te stellen

Service
m van hoorn (oss)
17/02/2016
6

heb een piepend geluid smorgens bij het weg rijden en dit elke keer tijdelijk verholpen dus niet definitief en het is erg hinderlijk.

Service
Anoniem
10/02/2016
9

Vriendelijk, mee denkend en een goede service!

Service
Anoniem
10/02/2016
8

Omdat ik had aangegeven dat ik mijn auto niet kan missen gezien mijn werk, heb ik vervangend vervoer gekregen in de vorm van een zowat nieuwe toyota! Super tof om daarin te mogen rijden. Als nieuwe klant heb ik een bon gekregen voor een gratis wasbeurt en een pasje met allerlei voordelen.
De service is helemaal top en ze hebben de auto keurig gemaakt. Tot mijn verbazing had mijn auto wasbeurt gekregen en heb ik gratis een nieuwe antenne gekregen! Helemaal top!

Service
Anoniem
05/02/2016
8

het is genoeg

Service
Anoniem
27/01/2016
8

een 9 of 10 geef ik nooit

Service
Anoniem
27/01/2016
10

De onderhoudsbeurt is naar volle tevredenheid uitgevoerd. De persoonlijke attentiepunten zijn naar wens uitgevoerd en is verder aan voldaan. Goede uitleg met verklaringen over de uitgevoerde werkzaamheden door baliemedewerker. Klantbehandeling naar volle tevredenheid. Kortom: Ik kom de volgende keer zeker weer terug!

Service
j toonen (oss)
27/01/2016
9

prettig en ""to the point""

Service
mw Van Leeuwen (Oss)
27/01/2016
8

deskundig, vriendelijk, persoonlijk

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
10

Bij het zoeken naar een nieuwe auto met leasecontract hebben we alle hulp en uitleg van de verkoper gekregen, waardoor we met tevredenheid de juiste auto hebben gevonden. Ook de service was bijzonder goed met een persoonlijke benadering welke wij als prettig hebben ervaren.

Verkoop
Johan Heinink (Schaijk)
25/01/2016
9

prettig zaken doen

Verkoop
Spare Rib Express den bosch (Oss)
25/01/2016
10

Zeer tevreden, erg behulpzame medewerkers. Altijd paraat als ik zonder een auto zit of wat dan ook kortom dat is wat ik nodig heb voor mijn bedrijf ik kan altijd door! Netjes mensen.

Service
Dhr.G. van Boxtel (Oss)
20/01/2016
9

Met alles zeer tevreden

Service
kluytmans (oss)
20/01/2016
8

alles goed

Verkoop
Gerard Vullings (Oss)
18/01/2016
10

Goede service, wordt naar je geluisterd, heel vriendelijk

Service
H.v.d.Wielen (Oss)
14/01/2016
10

altijd een correcte en vriendelijke behandeling

Verkoop
Dhr. Roos (Oss)
13/01/2016
10

Iedereen is zeer vriendelijk en behulpzaam. Doen moeite voor je en proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Service
J. van Lith (Oss)
13/01/2016
9

zeer tevreden over het totale plaatje

Service
G v Zutphen (Heesch)
06/01/2016
9

altijd netjes te woord staan ,en op mijn vragen een vriendelijk antwoord krijg

Service
Dhr.Jan Verhoeven. (Oss)
04/01/2016
10

Omdat alles 100 procent is.

Service
Anoniem
30/12/2015
8

Vriendelijk personeel

Service
Mari van Kasteren (Sint-Michielsgestel)
30/12/2015
9

deze garage heeft mij perfect geholpen nadat mijn eigen dealer mij in de steek liet.

Service
Nol Reuser (Lith)
30/12/2015
9

PRIMA!!

Service
P.Jansen (Oss)
30/12/2015
9

Je kunt er altijd binnenlopen en wordt dan altijd te woord testaan

Service
Jos Gijsbers (Berghem)
23/12/2015
9

Goede Service
Fijne mensen

Service
Anoniem
09/12/2015
10

omdat er een goede service geleverd wordt

Verkoop
B van Breda (Oss)
09/12/2015
9

Prima service en erg klantvriendelijk, nemen echt de tijd voor je

Verkoop
Anoniem
03/12/2015
9

Ik heb geen verdere toelichting de dealer in deze is zeer betrouwbaar en goede service

Service
Anoniem
02/12/2015
10

Ze streven naar perfectie geeft de klant vertrouwen. Top !

Service
Peter van Gils (Wijchen)
02/12/2015
9

Deze garage beantwoordt uitstekend aan mijn verwachtingen.
Ik had nog wel graag gewezen wilde worden op de mogelijkheid van verlengde garantie.

Verkoop
Anoniem
26/11/2015
10

door lange ervaring

Verkoop
Dhr Wibier (oss)
26/11/2015
9

goede service vriendelijk goede kwaliteit

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
10

Aankoop en inruil duidelijk en plezierig bij onderhoud geen verrassingen of tegenvallers altijd overlegoede en vriendelijke service

Service
M v Peufflik (Oss)
25/11/2015
8

al meerdere auto's gekocht, en altijd goed en netjes behandelt

Verkoop
Anoniem
19/11/2015
10

Klantvriendelijk, betrouwbaar en service gericht. Kortom een betrouwbare dealer waar wij al 4 auto's gekocht hebben. Dit zegt volgens mij genoeg!

Service
Anoniem
18/11/2015
10

Klantvriendelijk, professioneel

Service
Van Rijen (Uden)
17/11/2015
10

Wij zijn zeer tevreden over deze dealer. Ze zijn behulpzaam en bijzonder klantvriendelijk! De servicebeurten worden volgens afspraak gedaan, in alle openheid. Kortom, de ideale dealer.

Service
Nico van den Dungen (Vught)
16/11/2015
10

100% tevreden, al jaren lang

Service
Wil Wolsing (Heelsum. Gem. Renkum.)
12/11/2015
8

Dealer geeft goede uitleg wat er gedaan moet worden en wat het kost.
Vriendelijke bediening en koffie.

Service
Anoniem
11/11/2015
10

Vriendelijk personeel goede service.prijsopgave klopte.werd gebeld voor vervanging ruitenwisser zodat je niet voor verrassingen komt te staan

Service
J.W.M. van Lier (Oss)
11/11/2015
9

Prima service en deskundigheid

Verkoop
Rene Sillessen (Malden)
05/11/2015
9

professioneel en zakelijk, de juiste informatie, goed gevoel

Service
Koen Landman (Ravenstein)
04/11/2015
9

Gewoon prima e auto's tegelijk beurt en winterbanden

Service
Anoniem
29/10/2015
8

vriendelijkheid, prettig contact goede service

Verkoop
Anoniem
29/10/2015
9

Betrouwbaar en punctueel.

Verkoop
Anoniem
21/10/2015
9

Vriendelijk, deskundig, serieus genomen, nakomen van afspraken

Service
Anoniem
21/10/2015
8

zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
19/10/2015
10

Betrouwbare dealer

Verkoop
Anoniem
14/10/2015
9

Correcte en vlotte service

Service
Anoniem
14/10/2015
8

Klantvriendelijk

Service
Anoniem
14/10/2015
8

Vriendelijk en goede ontvangst met alle tekst en uitleg-waar je voor komt en meer

Verkoop
Anoniem
12/10/2015
9

vriendelijk, betrouwbaar en correct

Service
Dhr. L. van den Bergh (Oss)
12/10/2015
10

We zijn al jaren zeer tevreden klanten bij Van Boxtel.
Iedereen altijd correct en vriendelijk, afspraken worden goed nagekomen.

Service
Ad van den Heuvel (Schaijk)
07/10/2015
9

ben zeer tevreden

Service
l.ouwens (Oss)
07/10/2015
9

tevreden

Verkoop
Anoniem
30/09/2015
10

Omdat zij mij al die jaren dat ik mijn toyota al rijd naar wens hebben behandeld .

Verkoop
c.Martens (Rosmalen)
23/09/2015
9

Ken de dealer ruim 40 jaren.En altijd tot volle tevredenheid. Kende ook al lang het personeel.
Het enige wat ik toch wel wil vermelden is het feit dat ik bij de verwisseling van de chef van het filiaal het kennelijk niet belangrijk werd gevonden dat ik al zo lang bij Toyota klant was. Dit werd kennelijk niet onderkend tijdens een afscheidsreceptie. Naar mijn mening moet waardering van twee kanten komen en daarvan heb ik niets ervaren.

Service
Ine Veenstra (Oss)
17/09/2015
10

o.a. voor klantgerichtheid, kunde en service

Service
Roel Delisse (Oss)
17/09/2015
9

Duidelijke eerlijke communicatie. Ze doen wat ze beloven. Geen commerciële praatjes om extra werkzaamheden uit te voeren. Zeer prettige showroom/wachtruimte!

Service
Anoniem
16/09/2015
9

Klantvriendelijk, behulpzaam en snelle werk.

Service
Anoniem
11/09/2015
10

100% tevreden, deskundige medewerkers, die meedenken, en niet klakkeloos alles maar vernieuwen als het nog niet nodig is.

Service
Anoniem
11/09/2015
9

goede service en het werk wordt correct en goed uitgevoerd

Service
Anoniem
11/09/2015
7

Helaas lange reparatie tijd en aardig kosten plaatje wel vriendelijk geholpen

Service
Jan Eikholt Gzn. (Gennep)
11/09/2015
10

Prima auto en uitstekende service van garage van Boxtel !!

Service
Anoniem
26/08/2015
9

zie toelichting voorheen en er is altijd iets te verbeteren wat mij misschien niet is op gevallen, een bepaalde bedrijf blindheid.

Verkoop
Hans van der Pas (Heesch)
20/08/2015
10

Dealer staat goed bekend, is betrouwbaar, flexibel en kent een hoge mate van kwaliteit van dienstverlening.

Service
Mevr. van der Weij (Oss)
20/08/2015
8

Ik ben blij dat er een andere machine is aangeschaft waarmee de accu doorgemeten wordt. Ik had het gewaardeerd als u mij daarvan op de hoogte had gesteld. Zie klachten van mij hierover voorgaande bezoeken (mondeling) en ingevuld bij het enquête formulier vorig jaar.

Service
Th. van Schaik (Deursen gem. Ravenstein)
17/08/2015
9

klantvriendelijk, correcte en goed uitgevoerde werkzaamheden en service

Service
Anoniem
13/08/2015
9

Men is correct, werkt goed en professioneel

Service
Dhr. J.W. Boon (Oss)
03/08/2015
10

Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en altijd bereid uitleg en/of adviezen te geven. Ik heb nog nooit enige klacht gehad over het onderhoud of reparatie. Het was steeds keurig in orde, de auto schoon zowel van binnen als van buiten. Ik heb de Yaris nu 9 jaar en nog nooit problemen gehad.

Service
Cees van den Heuvel (Wijchen)
29/07/2015
10

Alles naar wens. Afspraak voor beurt wordt goed nagekomen. Vóóraf word je geïnformeerd over de kosten. Komen er zaken naar voren tijdens uitvoeren van de werkzaamheden aan de auto, dan word je hiervan op de hoogte gebracht en wordt met je overlegt of je er mee eens bent dat de extra werkzaamheden aan de auto worden uitgevoerd en word je ook geïnformeerd over eventuele extra kosten. Niets dan lof.

Service
Hendriksen (Oss)
29/07/2015
9

Vlotte service en capabel personeel.

Service
Anoniem
23/07/2015
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam, duidelijk in afspraken

Verkoop
andre g h desitter (ravenstein)
22/07/2015
10

goede verkopers

Service
Anoniem
22/07/2015
7

Zeer klantvriendelijk. Goede uitleg over de werkzaamheden. Echter wel zonder overleg een sticker op de auto geplakt. Klein minpuntje. Verder zijn wij wel tevreden.

Service
Anoniem
22/07/2015
9

Ik heb al verschillende automerken gehad waar ik ook tevreden over was maar ik vind dit een uitstekende garage met gemotiveerd personeel.

Service
Koen Landman (Ravenstein)
22/07/2015
5

Was eerst beter en sneller

Service
Ferry Bevers (Heesch)
09/07/2015
9

Rij al jaren Toyota en heb goede ervaringen nu en in het verleden.
Heb ook vertrouwen in deze Toyota garage. Zeer tevreden.

Service
M. Molenaar-van Boekel (Megen)
08/07/2015
10

Wij zijn zeer tevreden over onze Toyotas, die we nu al veel jaren rijden. Daarnaast is de service van de dealer (met name de receptie en werkplaats) uitstekend: kwaliteit, vriendelijk, goede communicatie, snel.

Service
Mevr van den Heuvel- ten Dam (Oss)
08/07/2015
9

In 1988 zijn wij bij de Toyota terecht gekomen bij aankoop van een nieuwe auto.We werden keurig te woord gestaan in vergelijking met ander garages die we daarvoor bezocht hadden .Zijn daarom altijd bij de Toyota gebleven.

Service
Anoniem
06/07/2015
8

Nette behandeling. Al jaren klant nooit tweedehands kat in de zak gekocht.

Service
Johannes van der Linden (Nistelrode)
30/06/2015
8

ben tevreden over de dienstverlening

Service
Dhr.v.doremalen1 (Oss)
24/06/2015
9

Prima service

Service
Frans Smits ('s-Hertognbosch)
17/06/2015
9

Ik heb een negen gegeven, daar ik in 40 jaar altijd vriendelijk en correct ben geholpen ben door het hele team van deze dealer.

Verkoop
J.A.O Wever (Boekelo )
17/06/2015
10

Betrouwbare garage, denken in oplossingen, eerlijk, gastvrij ik bedoel de mee te zeggen dat ze niet op mensen neer kijken ook al kom op klompen binnen.
Al met al top garage.

Service
petra van der burg (lith)
17/06/2015
8

service is goed ze leggen goed uit wat er aan de hand is en lossen het samen op

Service
Anoniem
28/05/2015
9

Goede service, kwaliteit van het gemaakte werk

Service
Anoniem
27/05/2015
7

Wensen van de klant worden keurig in overweging met de uit te voeren opdrachten verwerkt

Service
Ies. Brands (Geffen)
27/05/2015
10

Om dat ik goed en prettig en graag kom en een fijne auto heb

Service
Anoniem
20/05/2015
9

Top service, service beurt van hoge kwaliteit, laat niets te wensen over

Verkoop
Anoniem
20/05/2015
9

Klantvriendelijk, duidelijk afhandeling en uitleg

Service
Anoniem
20/05/2015
10

uitstekende service en je wordt er vriendelijk en goed geholpen.

Service
K Landman (K Landman Ravenstein)
18/05/2015
9

goed, voorspelbaar en betrouwbaar
een complex slechter ( dan voorheen) werkende site

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Wordt goed geholpen en komen hun afspraken na.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Hele vriendelijke mensen! Alles wordt altijd goed geregeld en netjes afgehandeld.

Service
Johan Pasnagel (Berghem)
13/05/2015
9

We zijn al jaren klant bij deze garage, ons kent ons

Service
Marcelle henzen (Oss)
13/05/2015
8

Ik ben zeer tevreden op de manier waar op ik ben behandeld.

Service
Nico Willemse (Oss)
13/05/2015
9

Daar is een klant nog een klant , altijd correct, komen afspraken na, wordt op de hoogte gebracht van acties , gratis vervangend vervoer, goede wachtruimte met voldoende lectuur en koffie.

Service
Piet Vermeulen (Oss)
30/04/2015
8

Uiterst tevreden over deze Toyota dealer. Vooral het personeel van werkplaats en receptie scoort hoog. Vriendelijkheid en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel. meedenken met de klant is een tweede natuur. Klant sinds 1977/1978.Vele modellen gereden (zowel nieuw als gebruikt).

Service
Anoniem
29/04/2015
8

deskundig, vriendelijk en goede service

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Ben zeer netjes en vakkundig behandeld,en klaar terwijl u wacht

Service
Dhr. van Riet (Oss)
29/04/2015
9

Hun service is prima. Zij komen hun afspraken na en denken mee bij problemen en dragen oplossingen aan. De keuze is aan mij.
Er wordt van tevoren een prijsopgave afgesproken en voor zover er tijdens de reparatie geen onverwachte problemen ontstaan, is dat de te betalen prijs.
Zij zijn vriendelijk aan de telefoon en in persoonlijk contact aan de balie.

Service
Fam. Van Grinsven (Oss)
29/04/2015
9

Wij worden bij deze dealer altijd keurig en netjes behandeld. Ook het onderhoud van/aan onze Yaris wordt altijd keurig gedaan.

Service
Gérard Hoevenaars (Heesch)
29/04/2015
10

zeer tevreden over verkoop en nazorg en goed team van medewerkers.

Service
Henny van As (Nuland)
29/04/2015
5

vaak reparatie of vervanging, is dit wel nodig?

Service
Marjoke van der Krogt (Berghem)
29/04/2015
10

xalles is volgens tevredenheid verlopen

Service
TCM van der Linden (Oss)
29/04/2015
10

Alles is netjes geregeld perfect

Service
willem vergouw (velp)
29/04/2015
8

Betrouwbaar

Service
Dhr. Th van Schaik (Ravenstein)
13/04/2015
9

zeer klantvriendelijke ontvangst aan de receptie.
uitstekende service van de baliemedewerkers en het personeel van de werkplaats.
alles wordt zoals afgesproken geregeld

Verkoop
a.m.lagarde (oss)
08/04/2015
9

ben opeen goede manier geholpen

Service
J.W.M. van Lier (Oss)
08/04/2015
9

prima ontvangen en behandeld

Verkoop
Wilbert Kuijken (Herpen)
08/04/2015
9

Ben erg goed behandeld
Duidelijke uitleg
Goed kunnen onderhandelen

Service
Anoniem
02/04/2015
10

Prima service

Service
Anoniem
01/04/2015
8

betrouwbaar

Service
A.G.M. van Orsouw (Oss)
25/03/2015
10

klantvriendelijkheid staat bovenaan

Service
Jan Valentijn (Oss)
25/03/2015
9

Vriendelijke behandeling en correct geholpen.

Service
Anoniem
18/03/2015
8

vriendelijke en correcte mensen komen heel vertrouwd over duidelijke in de offerte, wat wil je nog meer

Service
Anoniem
18/03/2015
7

omdat het zo is

Verkoop
Anoniem
17/03/2015
9

Een top bedijf en prima dealer

Verkoop
Anoniem
11/03/2015
10

Ze zijn klantvriendelijk en de service is goed.

Service
l.m.a.valentijn (oss)
11/03/2015
9

ik ben tevrden over behandeling door personeel en over de werksaamheden aan mijn auto en over de prijs

Service
Ton Verschuur (Lith)
04/03/2015
8

Toyota is een goede auto ook al inhebben wij een al iets oudere auto. Goede service, klantvriendelijk en goede inlichtingen over de werkzaamheden

Service
Mevr. Y. Muskens (Berghem)
26/02/2015
10

Vanwege de goede service en klantvriendelijkheid.

Verkoop
Anoniem
25/02/2015
10

In de vele jaren ervaring met afleveren en in onderhoud houden van auto's, eerst geleased en nu privé, is de afgelopen 12 jaren bij deze dealer mijn beste ervaring!

Service
Anoniem
25/02/2015
9

Deskundig en vriendelijke medewerkers

Verkoop
Anoniem
25/02/2015
10

goede service , bij schade , correcte afhandeling

Service
Kees Meijers (Schaijk)
25/02/2015
9

Een klein minpuntje is dat een onderdeel niet in voorraad was, waardoor we nog eens extra moeten terugkomen

Service
Anoniem
23/02/2015
8

zeer tevreden over de behandeling en verrichte diensten.

Service
hr JP van der Krogt (Berghem)
19/02/2015
9

zeer vriendelijke en persoonlijke benadering

Service
Anoniem
18/02/2015
9

Vriendelijk, behulpzaam zonder commentaar

Service
Anoniem
18/02/2015
10

Personeel is netjes en geeft uitstekende informatie c.q. hulp.

Verkoop
Anoniem
18/02/2015
9

Al jaren mijn bedrijf.

Service
Anoniem
18/02/2015
10

het betreft een betrouwbare dealer.

Service
Anoniem
18/02/2015
10

De dealer verleent ons altijd perfecte service. Kernwoorden zijn: vakkundig, eerlijk, klantgericht, snel, netjes. Een echte aanrader voor iemand die het fijne merk Toyota wil rijden.

Service
Dhr. Johan Mollema
18/02/2015
8

De prijs van de tweedehands Toyota is aan de hoge kant maar daar kan de dealer niets aan doen. Is de kwaliteit van Toyota.

Service
frans den ouden (boxtel)
18/02/2015
9

Ben heel tevreden over de aanschaf/rijden/onderhoud/service bij Toyota.

Service
agh desitter (ravenstein)
11/02/2015
10

goede samenwerking

Service
Henk van de Coolwijk (Ravenstein)
11/02/2015
8

Vriendelijke medewerkers

Verkoop
Anoniem
09/02/2015
8

bijzonder klantvriendelijk, worden altijd naar tevredenheid geholpen

Verkoop
Andre van den Hanenberg (Nistelrode)
04/02/2015
10

wij zijn door de vertegenwoordiger en balie personeel correct en fijn behandeld kleine moeite maar een groot plezier
mijn vrouw koop na 10 jaar weer een nieuwe en dan is het wel fijn als ze correct worden behandeld

Service
Anoniem
04/02/2015
8

Ik rijd al vele jaren een Toyota en steeds is de service en advies in de Toyota Garage Oss fantastisch goed.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Zoals al eerder gezegd betrouwbaar , correct en afspraken worden nagekomen

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
9

Duidelijkheid.

Verkoop
G v Zutphen (Heesch)
26/01/2015
10

zeer netjes en vriendelijk geholpen ,en op al mijn vragen een correct antwoord ,niets op aantemerken

Service
Anoniem
21/01/2015
8

Goede service, prijs vooraf bekend, betrouwbaarheid van de auto

Service
H.v.d.Wielen (Oss)
19/01/2015
10

Omdat ik zeer tevreden ben en nimmer klachten heb gehad!

Verkoop
Chris van Ballegooij (Oss)
15/01/2015
10

zelden in een garage zo vlot en correct behandeld

Service
Dhr. J.Wertenbroek (Oss)
15/01/2015
9

Ik vind dat je altijd bij deze dealer klantvriendelijk behandeld wordt, dat is in deze tijd ook belangrijk.
De kosten zijn op voorhand bekend en komen er kosten bij dan komt men eerst vragen of dit mag, er wordt ook mee gedacht om de kosten binnen de perken te houden. Ik ben iedere keer tevreden als ik bij de dealer ben geweest.

Verkoop
Anoniem
14/01/2015
9

eerlijk, goed, en betrouwbaar adres en een nette behandeling.

Service
Bart van Horssen (Berghem)
09/01/2015
9

Betrouwbaar netjes

Service
Erik Jan van de Griend (Oss)
05/01/2015
8

Ik vindt deze prima
wel heb ik nog een mankementje en kom daarvoor nog even terug

Service
Ben de Groot (Teeffelen)
09/12/2014
7

Prima service, maar heb de eerste jaren na aankoop veel extra kosten gehad. Ik ben er van overtuigd dat dealer van problemen met deze auto op de hoogte was, (reden voor vorige eigenaar om hem weg te doen?) maar een dat deze verder wel mee zouden vallen.
Ik vind ze erg duur wat onderdelen en banden betreft.... in vergelijking met de Kwik Fits en niet merkdealers!

Service
M.H.M.van Herpen (P.C. Hooftstraat 34 Oss)
08/12/2014
9

Een gezond bedrijf, accuraat en vriendelijk, een vertrouwd adres.

Service
Anoniem
03/12/2014
7

Geen functionele check van radio combi, na demontage

Verkoop
hedwig soppers (berghem)
03/12/2014
10

alles was naar wens

Service
Anoniem
02/12/2014
9

Altijd al duidelijk

Service
Dhr.A.van der Loo (Oss)
02/12/2014
10

Er wordt door de medewerkers meegedacht over de wensen van de klant, werkzaamheden worden vlot uitgevoerd.
Wij hebben het contact als zeer prettig ervaren en zullen zeker terugkomen, als we weer over een andere auto denken.

Service
hr. h.giesendorf (oss)
02/12/2014
9

we zijn altijd keurig behandeld en goed voorgelicht en netjes ontvangen

Service
Anoniem
01/12/2014
9

Vriendelijk personeel, goede service

Service
Landman (Ravenstein)
01/12/2014
10

Altijd goed,beter,best

Verkoop
Anoniem
18/11/2014
10

Toyota, een topmerk, met uitstekende service van een zeer betrouwbare dealer met vriendelijke en deskundige medewerkers waar ik me als klant zeer tevreden bij voel.

Verkoop
Anoniem
29/10/2014
8

klantvriendelijk geholpen en toyota is een goede auto met lage onderhoudskosten

Service
Anoniem
22/10/2014
8

tevreden over geboden diensten

Service
Anoniem
22/10/2014
10

Uitstekende service, vriendelijk en zeer vakbekwaam personeel. Mooie showroom, prettige wachtruimte met gratis koffie.

Verkoop
S. Cloin (Eindhoven )
21/10/2014
10

10 klantvriendelijk, prettige sfeer, wordt er keurig geholpen.

Service
Anoniem
20/10/2014
8

omdat het goed is ver lopen

Service
mevr. I. van Rijen (Uden)
20/10/2014
9

serieus, vriendelijk, klantgericht en klantvriendelijk, niet opdringerig

Service
Walter Bongers (Lith)
20/10/2014
10

Mensen zijn vriendelijk,nemen de tijd en luisteren.
wat wil je nog meer in deze tijd

Verkoop
Anoniem
16/10/2014
10

Je wordt er altijd keurig ontvangen. Vriendelijk personeel. Bij een onaangekondigd bezoek kon ik direct een proefrit maken. Verkoopadviseur geeft eerlijk advies en denkt proactief met je mee. Bereikbaarheid is goed.

Service
De heer C.M. de Koning (Oss)
16/10/2014
10

Het bedrijf en zijn medewerkers zijn uiterst correct, altijd aandachtig en staan voor hun werkgebied.
Ik ben in al de jaren van Toyota rijden nog nooit teleurgesteld en dat wil toch wel wat zeggen.
In tegenstelling met krantenberichten rijdt ik met mijn Prius wel de aangegeven verbruikscijfers.
Kortom, Van Boxtel in Oss is een prima bedrijf.

Service
Anoniem
15/10/2014
8

Deskundig en realistisch advies

Verkoop
Anoniem
15/10/2014
10

Betrouwbaar, vriendelijk, goede service, altijd welkom gevoel.

Service
Ine Veenstra (Oss)
14/10/2014
10

Service en klantgerichtheid

Service
mevrouw JEJ van den Bosch (Ravenstein)
14/10/2014
8

klantvriendelijk. Maar uw vragenlijst is gericht tot de heer, maar ik ben toch duidelijk een vrouw

Service
Anoniem
13/10/2014
9

Toyota is duidelijk, je komt niet voor verassingen te staan.

Service
Anoniem
13/10/2014
8

duidelijk in toelichting, goed verzorgd, correct behandeld

Service
mevr. J. van der Heijden-Boeijen (Nistelrode)
13/10/2014
8

Ben tevreden en ben door een zeer vriendelijke medewerkster aan de balie geholpen.
Deze medewerkster heb ik voorheen nog niet gezien maar dit is een aanwinst voor toyota dealer van Boxtel

Verkoop
reijers (lithoijen)
13/10/2014
9

zeer bekwaam en vakkundig personeel welke de tijd voor je nemen.

Service
Anoniem
09/10/2014
10

eerlijke voorlichting, nette prijzen en er kunnen perfecte afspraken mee gemaakt worden

Service
petra van der burg (lith)
09/10/2014
8

ze staan me goed te woord luisteren na de klachten en ze kijken de auto na terwijl ik dan aan een bak koffie zit

Service
TINO MARCOLINA (OSS)
09/10/2014
9

OP DE MEDEWERKERS VAN JOS VAN BOXTEL TE OSS,KUN JE VAN OP AAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Service
Anoniem
08/10/2014
6

heb weinig contact met het bedrijf

Service
Anoniem
08/10/2014
8

Gewoon prima dealer

Service
Anoniem
08/10/2014
10

Altijd behulpzaam en klantvriendelijk. De werkplaats denkt in oplossingen en niet in problemen.

Verkoop
H. de Veer (Lith)
08/10/2014
9

Goede service van alle onderdelen: werkplaats, receptie en verkopers. Eerlijk over reparaties en onderhoud.

Service
Anoniem
07/10/2014
9

Netjes geholpen goede service

Service
Anoniem
02/10/2014
8

Goede service.

Service
Anoniem
01/10/2014
9

vriendelijk, gedienstig en het maken van een vlotte afspraak

Service
Anoniem
01/10/2014
9

Omdat ik altijd netjes geholpen word

Service
Anoniem
01/10/2014
10

Personeel is altijd bereid om je zo snel mogelijk te woord te staan en de problemen op te lossen. Altijd vriendelijk en een prettige leeshoek en koffie.

Service
F. van der Zee (Oss)
01/10/2014
10

Er wordt helder en duidelijk gecommuniceerd, afspraken worden nagekomen, nota's zijn helder en er zijn, sinds ik klant ben, dat wil zeggen sinds 2006, nog nooit technische problemen geweest.

Service
H.van Erp (Oss)
01/10/2014
8

Omdat de service en toenadering zeer goed is.

Service
Dennis van den Hurk (Heesch)
30/09/2014
7

klacht niet volledig opgelost en te klein vervangend vervoer

Service
HLM van Schadewijk (Hernen)
30/09/2014
9

Altijd correct en netjes,en komt afspraken na.

Service
Anoniem
29/09/2014
8

altijd prima behandeld, alleen laatste keer verliep het niet soepel.

Service
n roseboom (ravenstein)
29/09/2014
9

omdat de service is goed is en ze klantvriendelijk zijn

Verkoop
Johan Heinink (Schaijk)
25/09/2014
8

Betrouwbare garage.

Service
Cor de Koning (Oss)
24/09/2014
10

We werden nooit teleurgesteld in vele jaren Toyota, geleverd door van Bostel, rijden.
Zowel de auto als het bedrijf zijn topklasse.
Wat zou ik meer willen?

Service
lidy knuever (oss)
24/09/2014
9

Goede envriendelijk service

Service
S. Rijs (Grave)
24/09/2014
10

Betrouwbaarheid, vriendelijkheid en vakkennis

Service
Anoniem
23/09/2014
9

Komen afspraken na.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Klantgericht/duidelijk

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Vriendelijk personeel, vaste gezichten in de showroom, snel en deskundig geholpen.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

prima service
prettig personeel
afspraak=afspraak

Service
Anoniem
19/09/2014
8

De service is goed en wij zijn er graag klant.

Service
Anoniem
19/09/2014
8

betrouwbare indruk.

Service
Anoniem
19/09/2014
8

klantvriendelijk en correcte afhandeling

Service
Anoniem
19/09/2014
8

dit was de eerste auto bij van boxtel en een super ervaring wij zijn weleens anders behandelt in nijmegen

Service
F. Jansen (Oss)
19/09/2014
10

Omdat de medewerkers vrouw en klantvriendelijk zijn.
De auto wordt deskundig onderhouden en er wordt geluisterd naar een mogelijke klacht over de auto.

Service
Peter Wassink (Millingen aan de Rijn)
19/09/2014
9

Uitstekende service en voorlichting. Klantvriendelijk.

Service
Tim van der Logt (Heesch)
19/09/2014
9

Men denkt met de klant mee, bovendien wordt men eerlijk behandeld, en blijft dat zo!

Service
Anoniem
09/09/2014
9

klant vriendelijk deskundig koffie staat klaar

Service
Anoniem
09/09/2014
8

kwaliteit/duidelijke uitleg/ prettige klantenservice

Service
Astrid van Lieverloo (Oss)
09/09/2014
9

Word er altijd vriendelijk te woord gestaan en zijn zeer behulpzaam

Service
Mevr. Zöllner (Heesch)
09/09/2014
8

Professioneel, vriendelijk, behulpzaam.

Verkoop
michel van orsouw (Schaijk)
09/09/2014
10

eerlijk betrouwbaar en accuraat

Service
Jan Willem Boon (Oss)
08/09/2014
10

Ik word altijd vriendelijk ontvangen, krijg goede adviezen zodat er niet onnodig kosten gemaakt hoeven te worden. Als onverhoopt iets vervangen moet worden, dat niet in eerste instantie in de kostprijs van een reparatie zit, word ik altijd keurig van tevoren gebeld om te vragen of ik met een eventuele vervanging akkoord kan gaan. Kortom een uitstekende dealer, die ik blindelings vertrouw.

Service
Anoniem
04/09/2014
6

Verkoop prima, maar onderhoudsbeurt teleurstellend. Standaard prijzen worden gehanteerd maar er worden zonder overleg standaard extra dingen bij geteld. Gelukkig zag ik het op tijd en moest ik er om vragen waarom de kosten ineens +- € 70 euro hoger uit zouden vallen van een auto van een jaar oud met 9000km op de teller.. Bij mij echt onbegrijpelijk! Zeker na het verhaal van toen ik mijn auto kocht, werd er bij verteld u weet nu al wat uw kosten zijn voor de komende jaren want Toyota hanteert standaard onderhoudsprijzen. Maar als er dan doodleuk zonder toestemming dingen op mijn (voorafgaande) factuur staan en of ik deze wil ondertekenen zodat ze aan het werk kunnen. Onbegrijpelijk maar waar.. Gelukkig viel het me direct op dat het bedrag hoger was dan dat eerder werd gezegd en wat ook op de website staat. Maar dat ik er zelf om moet vragen wat het inhoud?

Verkoop
Jan Ruijs (Berghem)
03/09/2014
9

Goed service en klantvriendelijk. Meestal ook meteen geholpen.

Service